• Palaute
  • Yhteystiedot
  • Rekisteröidy

ADA Drive Oy

  • Tietojenkäsittelyn ja laitteistojen käyttö- ja hallintapalvelut
  • Helsingin Yrittäjät ry, Kanta-Helsingin Yrittäjät ry
  • Yrityksen koko: 20 työntekijää

Yhteystiedot

Vilhonvuorenkatu 11 C 8
00500 HELSINKI

m. +358 44 978 1564
Suomen Yrittäjät ei vastaa yrityksen virheellisestä sijainnista Googlen tarjoamalla kartalla

ADA Drive Oy on vuonna 2010 Helsingissä perustettu autoalan palveluihin erikoistunut IT-yritys, joka työllistää yli 20 ammattilaista ohjelmisto- ja autoaloilta. Yrityksen huomattavan R&D-panostuksen rahoittajina ovat olleet yrityksen omistajat, TEKES ja yksityiset sijoittajat.

ADA Drive rakentaa erilaisten autoalan toimijoiden kuten autotalojen, huoltokorjaamoiden, rengasliikkeiden ja varaosakauppiaiden keskeisten prosessien automaatiota lisääviä järjestelmiä, jotka tehostavat näiden yritysten toimintaa ja online-myyntiä lisäten samalla asiakastyytyväisyyttä ja –uskollisuutta. ADA Driven ratkaisut mahdollistavat esim. huolto- ja rengaspalveluiden ajanvaraukset ja hinnoittelun loppuasiakkaalle vaivattomasti joko webistä käsin tai mobiililaitteilla. Loppuasiakas saa kaikki tarvittavat tiedot kuten sisällön, hinnan ja keston tilaamilleen palveluille aina reaaliaikaisesti. Samalla huolehditaan yrityksen resurssien tehokkaasta hyödyntämisestä, sillä henkilökunnalta kuluu entistä vähemmän aikaa työmääräysten valmisteluun ja resurssienhallintaan – ADA Driven ratkaisujen pitkälle viety automaatio huolehtii näistä asioista säästäen aikaa ja rahaa. Lisäksi ratkaisut voidaan integroida osaksi olemassa olevia järjestelmiä ja räätälöidä kunkin yrityksen tarpeisiin sopiviksi.

Erilaiset ajoneuvojen tietopalvelut perustuen ainutlaatuisen tarkkaan ajoneuvon mallinnukseen ovat ADA Driven tarjonnassa toinen keskeinen tukijalka. Joko rekisterinumeroon tai valmistenumeroon perustuen ADA Drive pystyy tarjoamaan joukon monipuolisia ajoneuvoon kohdennettuja palveluita.

Rekisteröidy ja verkostoidu toisten yrittäjien kanssa!