• Palaute
  • Yhteystiedot
  • Rekisteröidy

Agronic Oy

  • Insinööripalvelut ja niihin liittyvä tekninen konsultointi
  • Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät ry, Haapaveden Yrittäjät ry
  • Yrityksen koko: 40 työntekijää

Yhteystiedot

Teollisuustie 5
86600 HAAPAVESI
p. 08 454 9600
m. 0400 684 957
Suomen Yrittäjät ei vastaa yrityksen virheellisestä sijainnista Googlen tarjoamalla kartalla

Perustettu:Vuonna 1993.

Sijainti: Tehtaamme sijaitsevat Pohjois-Pohjanmaalla Haapavedellä.

Toiminta-ajatus:Innovatiivisuus, pitkäjänteisyys ja asiakkaiden tarpeiden kuunteleminen.

Tuotekehitys ja tuotanto:Oma tuotekehitys ja tuotanto. Sijaintimme ansiosta tuotteet voidaan testata oikeissa olosuhteissa. ”Jos tuote toimii Suomessa, toimii se varmasti muuallakin”.

Markkinointi: Kotimaassa markkinoinnista on alusta saakka vastannut Hankkija Oy. Yhteistyö on ollut hedelmällistä molemmin puolin ja mahdollistanut yrityksemme hallitun kasvun.

Vienti:Osuus tuotannosta on n 50 %. Suoria sekä välillisiä vientimaita yhteensä yli 20.

Laatu: Toiminnan laadusta kertovat mm. ISO 9001 laatujärjestelmä sekä ISO 14001 ympäristöjärjestelmä.

Ympäristöpolitiikka:Päätavoitteena on oman toiminnan kehittäminen sekä asiakkaiden ja muiden sidosryhmien tyytyväisyyden takaaminen. Agronic Oy:n johtoryhmä sitoutuu ympäristöjärjestelmään luomalla tälle edellytykset ja resurssit kaikissa toiminta- ja valmistusvaiheissa. Laatupäällikkö vastaa siitä, että johtoryhmällä on tarvittava materiaali ympäristöjärjestelmän säännöllisiä katselmuksia varten. Henkilöstö on velvollinen noudattamaan yleisesti hyväksyttyjä toimintatapoja hyvän ympäristönsuojelullisen toiminnan ylläpitämiseksi ja toteuttamiseksi. Agronic Oy:lla tietoisuutta ympäristövaikutuksista ja sitoutumista ympäristöasioihin pyritään lisäämään mm: koulutuksella ja avoimella tiedottamisella. Toiminnassaan Agronic Oy sitoutuu seuraamaan ja noudattamaan lakisääteisiä vaatimuksia ja määräyksiä sekä jatkuvasti parantamaan toimintaansa ehkäisten ja minimoiden ympäristö haittoja.

Rekisteröidy ja verkostoidu toisten yrittäjien kanssa!