Aito Tuki ja Apu Oy

Kulotie 14
28600 PORI
m. 0452458363

Aito Tuki ja Apu Oy tarjoaa laadukkaita ja monipuolisia kotiin annettavia sosiaalipalveluita. Tarjoamme palveluitamme Porissa, Ulvilassa, Nakkilassa ja Eurajoella sekä yksityisille että yritys- ja kunta-asiakkaille.

Pääpainomme työskentelyssä ovat lapsiperheet sekä nuoret elämän eri tilanteissa. Tavoitteenamme on antaa tuki ja apu mahdollisimman varhaisessa vaiheessa ja tehdä asian tiimoilta mahdollisesti yhteistyötä kunnan sosiaalihuollon kanssa.

Ikäihmisille tarjoamme kotihoitopalveluita, keskustelua, ulkoilua ja asioiden hoitamista. Erilaiset talonmiespalvelut sisältyvät myös Aito Tuki ja Apu Oy:n tarjoamiin palveluihin.