Artesisustus Värjy Virve/ ARIA NOVA

Liisankatu 15
00170 HELSINKI
m. +358 40 594 1880

Yritys on perustettu v.2000. Täyspäiväisesti yritys on toiminut v. 2005 lähtien ensin sisustusarkkitehtitoimistona. Suunnittelemme koteja, toimistoja ja yritysten majoitus- ja ravintolatiloja ammattitaidolla. Tarjoamme kansainvälistä tyylikkyyttä, toimivuutta, aistikkuutta yrityksen ilmeeseen. Noudatamme huolella yrityskonseptia tai autamme sen luomisessa sisustuksen kautta.

Viimeiset viisi vuotta sisustusarkkitehtitoiminnan rinnalla yritys on edustanut ja maahantuonut italialaisia laadukkaita kalusteita ja sisustusratkaisuja aputoiminimen ARIA NOVA alla (www.arianova.fi). Edustamme maailmalla tunnettuja valmistajia. Tuotteisiin kuuluu julkitila- ja kodinkalusteet kuten vaatekaapit, olohuone- ja makuuhuonekalusteet, ruokapöydät, peilit, pientuotteet. Julkitilapuolella toimimme agenttina niin majoitus- kuin ravintolakalustusten osalta. Palvelemme yksityisiä ja yrityksiä.