• Palaute
  • Yhteystiedot
  • Rekisteröidy

E. Hartikainen Oy

  • Rakennuspaikan valmistelutyöt
  • Pohjois-Karjalan Yrittäjät ry, Joensuun Yrittäjät ry
  • Yrityksen koko: 652 työntekijää

Yhteystiedot

Pamilonkatu 31
80130 JOENSUU
p. 0207 545 510
m. 050 387 1802
Suomen Yrittäjät ei vastaa yrityksen virheellisestä sijainnista Googlen tarjoamalla kartalla

E. Hartikainen Oy perustettiin vuonna 1965, jolloin Ensio Hartikainen aloitti maarakennusliiketoiminnan yhden miehen yrittäjänä Outokummun seudulla Pohjois-Karjalassa.

Yhden miehen yrityksestä on kasvanut vuosikymmenien kuluessa kahden toimialan vahva ja arvostettu yhtiö. Tänään E. Hartikainen Oy on maarakennusurakoijana yksi Suomen suurimpia yksityisiä maarakennusyrityksiä ja yhtiön autotalot Pohjois-Karjalassa, Pohjois-Savossa ja Kainuussa ovat toiminta-alueensa johtavia autokauppoja.

Yhtiön liikevaihto vuonna 2015 oli 168 miljoonaa euroa ja E. Hartikainen Oy:ssä työskentelee yli 650 henkilöä autotaloissa ja urakointikohteissa ympäri Suomea. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Joensuussa.

Yhtiöön kuuluvat E. Hartikainen Oy maarakennuksen liiketoiminta, monimerkkien Autotalo Hartikainen Joensuussa, Kuopiossa, Iisalmessa ja Kajaanissa.

Maarakennuksen liiketoiminnan vahvuutena on kaivosurakointi. Vuosikymmenien kokemus maarakennusurakoijana ja luottamus yhtiön toimintaan on tuonut yhtiölle merkittäviä urakoita koko valtakunnan tasolla. Yhtiön osaaminen kattaa kaivosten aluerakentamisen ja massojen käsittelyn lisäksi, teollisuuden pohjarakentamisen sekä infrarakentamisen. Osaava henkilökunta, vahva ja järeä kalusto sekä luotettava kumppanuus ovat E. Hartikainen Oy:n maarakennuksen menestyksen tekijöitä.

Yhtiön autoliiketoiminta alkoi vuonna 1984 Joensuussa. Nykyisin yhtiö omistaa neljä autotaloa Joensuussa, Kuopiossa, Iisalmessa ja Kajaanissa. Hartikainen on 10 eri automerkin jälleenmyyjä ja Mercedes-Benz-, Scania- ja Sisu-merkkien huolto- ja varaosapalveluiden toimittaja. Yhtiön autoliiketoiminnan monimerkkiympäristö on ollut vahvuutena viime vuosien alan muutoksessa ja murroksessa.

Rekisteröidy ja verkostoidu toisten yrittäjien kanssa!