Fidico-Fifth Dimension Consulting Ky

00840 HELSINKI
p. 0505454072
m. 050 545 4072

Fidico on erikoistunut kannattavan ja kestävän liiketoiminnan suunnitteluun ja kehittämiseen, painopistealueina asiakaslähtöisten matkailutuotteiden kehittäminen, sähköinen markkinointi sekä vastuullinen matkailu. Fidicolla on runsaasti kokemusta erilaisten matkailuyritysten strategisen ja operatiivisen toiminnan suunnittelusta ja toteutuksesta. Avainsanoja: asiakasryhmien segmentointi,toiminnan kustannustehokkuus, modernin teknologian hyödyntäminen, asiakkuuksien hallinta (CRM). Asiakkaita esim. kokous- ja kylpylähotellit, lentoyhtiöt, kokouskartanot. Fidicon intohimona on kehittää asiakasyritystensä liiketoimintaa entistä kilpailukykyisemmäksi ja kannattavammaksi sekä asiakastyytyväisyyttä lisääväksi.