• Palaute
  • Yhteystiedot
  • Rekisteröidy

Tuotteet

Happy Print Oy

  • Muu painaminen
  • Pirkanmaan Yrittäjät ry, Pirkkalan Yrittäjät ry
  • Yrityksen koko: 6 työntekijää

Yhteystiedot

Aunankorvenkatu 6
33840 TAMPERE
p. 0208 700 700
m. 0400 886 123
Suomen Yrittäjät ei vastaa yrityksen virheellisestä sijainnista Googlen tarjoamalla kartalla

Happy Print Oy on vuonna 2005 perustettu tamperelainen perheyritys. Toimimme painoalalla ja juuremme ovat perinteisissä markkinointiviestinnän tuotteissa kuten julisteissa, kylteissä ja tarroissa. Yrityksen innovatiivisuus ja intohimo ovat synnyttäneet markkinoille globaalistakin näkökulmasta katsottuna täysin uudenlaisen tuoteperheen, Happyecon.

Happyeco on aivan uudenlainen tapa toteuttaa näyttävät, kevyet, lujatekoiset, kestävät ja ekologiset esittelytilat messuista toimistoihin. Kaikki asiakkaan brändi-ilmeen mukaiset grafiikat painetaan suoraan tuotteisiin, joten raskaita rakenteita ja niihin liitettäviä erillisiä grafiikkapintoja, esim. kankaita ei tarvita.

Happyeco –kalusteet voi koota todella nopeasti ja helposti. Ne ovat erittäin kevyitä ja silti kestäviä ja nerokkaan suunnittelun ansiosta ne voidaan pakata pieneen tilaan. Koko messukalusto mahtuu henkilöautoon ja pystyttäminen vie päivien sijasta muutamia minuutteja, ilman työkaluja. Keveydestään huolimatta Happyeco-tuotteet voidaan koota kymmeniä tai jopa satoja kertoja uudelleen ja uudelleen. Käyttöiän päätyttyä Happyeco –tuotteen voi kuljetuslaukkuineen päivineen jättää kartonkikeräykseen.

Kaikki Happyeco -tuotteet valmistetaan alusta loppuun saakka omissa tiloissamme Tampereella.

Rekisteröidy ja verkostoidu toisten yrittäjien kanssa!