Hotelli-ja Ravintola Rantakartano Oy

p. 0447579478
m. 02 6393900

Tervetuloa Rantakartanoon

Rantakartano sijaitsee hienolla paikalla Porin Isojoenrannalla, aivan Kokemäenjoen varrella. Vuodesta 1990 lähtien meillä on tanssittu satoja häitä, juhlittu merkkipäiviä ja tilaisuuksia, joihin sisältyy koko elämän kirjo. Mainiosti muuntuva salimme on myös suosittu asiakastilaisuus- ja kokouspaikka. Talossamme on rennompia illanviettoja varten vuokrattavissa saunatilat ja kabinetti jokimaisemilla 8-20 henkilölle.

Aamiainen on tarjolla ma-pe 6-10 ja la-su 8-11, muille kuin hotellivieraille: aikuiset 7,50 €, 4-12v. 5€ ja alle 4v. veloituksetta.

Hyvä ruoka ja huomaavainen palvelu on meille sydämen asia. Ota yhteyttä ja kerro, millaisen tilaisuuden voimme sinulle toteuttaa.