Tuotteet

Kelo ja kallio Luonto-ohjelmapalvelu

• Varauspalvelut, matkaoppaiden palvelut ym.
  • Pirkanmaan Yrittäjät ry, Nekalan-Koivistonkylän Yrittäjät ry

Muuntajankatu 6
33820 TAMPERE

m. 050 343 8721

Tervetuloa seikkailullisten ohjelmapalveluiden pariin. Kelo ja kallio Adventures on oppaasi ja ohjaajasi mielenkiintoisten lajien maailmaan.

Jo kohta kymmenen vuoden ajan olemme tarjonneet asiakkaillemme viihdyttäviä ja samalla turvallisia tapahtumia ja elämyksiä. Vieraa-

namme ovat viihtyneet kymmenien yritysten ja yhteisöjen henkilöstö ja asiakkaat, ja voimmepa väittää tukeneemme myös ainakin 500 polttarisankaria heidän tiukoilla hetkillään.

Toimintamme ydintä ovat erilaiset kiipeilylliset aktiviteetit. Meiltä saat ohjaajan vaikkapa kalliokiipeilyyn, yläköysiradalle tai köysilaskeutumiseen.

Erittäin mielellämme viemme sinut myös vesille, kajakeilla tai avokanooteilla. Melontaretki voi olla helpoimmillaan parin tunnin tutustuminen melonnan alkeisiin, tai koko päivän retki joki- ja/tai järvireitillä.