Konsulttitoimisto Seppo Hoffrén Oy Consultancy

70110 KUOPIO
p. 0207211400
m. +358207211400

Konsulttitoimisto Seppo Hoffrén Oy Consultancyn toiminta-ajatus on auttaa asiakkaitaan, lähinnä pieniä ja keskisuuria yrityksiä, menestymään. Toteutamme tätä toiminta-ajatusta suunnittelemalla ja tuottamalla ammattimaisella, käytännönläheisellä ja asiakaskeskeisellä tavalla koulutus- ja konsultointipalveluja, jotka kohdistuvat liiketoimintaan yleensä tai joihinkin liiketoiminnan erityisalueisiin mm. kansainvälistymiseen ja jotka on ensisijaisesti suunnattu asiakasyritysten ylimmälle johdolle ja avainhenkilöille. Työskentelytapamme voidaan tiivistää ruutanaperäläisyydeksi, jolle kuvaavaa on yksinkertaisuus, käytännönläheisyys ja konkreettisuus ennen teoreettisuutta.