Kuopion ToriApteekki / Kuopion 3. apteekki

Haapaniemenkatu 24-26
70110 KUOPIO
m. 040 753 6670

Kuopion ToriApteekki torin laidalla on enemmän kuin lääkkeiden ostopaikka. Apteekkimme on nykyaikainen hyvinvointikeskus. Tuotteemme löytyvät myös verkkokaupastamme. Valikoimassamme on kattavasti hyvinvointiin tarvittavia vitamiineja, ravintovalmisteita, apteekkikosmetiikkaa, suunhoitotuotteita ja haavanhoitotarvikkeita. Farmaseuttimme on koulutettu erikoisasiantuntijoiksi mm. astman, diabeteksen, sydänsairauksien sekä suun- ja hampaiden terveydessä. Lemmikkieläiten parhaaksi meillä on eläinlääkevastaava ja tehokas valikoima tuotteita lemmikkisi terveydenhoitoon. Kosmetiikkavastaavamme osaavat neuvoa sinulle parhaat tuotteet ihosi hoitoon.

ToriApteekista saa S-bonusta kaikesta paitsi lääkkeistä.

Pääset meille SOKOS-korttelin katutasolta hissillä, liukuportailla tai portailla. Toriparkissa sijaintimme on K1-kerroksessa Sokoksen päässä. Meillä ei ole kulkua rajoittavia kynnyksiä, portteja tai ovia.

ToriApteekki kuuluu OmaPLUS-ketjuun ja sen myötä loistavat kuukausitarjoukset!