Lakiasiaintoimisto Business-Laki LBL Oy

60100 SEINÄJOKI
p. 06 423 5112; 06 423 5113; 06 4
m. 0500 660 591

Olemme saatavien hallintaan ja perintään erikoistunut lakiasiaintoimisto, joka on perustettu vuonna 1992.

Toimimme siis täyden palvelun perintätoimistona, mutta hoidamme perintäpalvelujen lisäksi myös monipuolisesti erilaisia lakiasiaintoimiston muita palveluja sekä ja teemme läheistä yhteistyötä myös Suomen Yrityskaupat Oy:n kanssa, joka on Suomen suurin yrityskauppojen asiantuntijaketju ja suosituin yritysvälittäjä. Uusimpana palveluna tarjoamme myös riskirahoituspalveluita yrityksille. Esimerkiksi elinkelpoisille, mutta tilapäisesti käyttöpääoman vajeesta kärsiville yrityksille voidaan järjestää vakuudetonta oman pääoman ehtoista rahoitusta ja siten turvata elinkelpoisten yritysten toiminnan jatkuminen.