Leino Design (M&J Leino Oy)

• Metallirakenteiden ja niiden osien valmistus
  • Varsinais-Suomen Yrittäjät ry, Salon Yrittäjät ry

Olkakirveenkatu 7
24130 SALO

m. 050 505 0879

Leino Design suunnittelee ja valmistaa tuotteita ruostumattomasta teräksestä.

Jokainen lyhty ja muut tuotteemme ovat valmistettu aidosta suomalaisesta ruostumattomasta teräksestä. Olemme pyrkineet tekemään erittäin pitkäikäisiä ja näin ollen myös ekologisia sekä laadukkaita tuotteita, jotka kestävät niin käytön kuin katseenkin. Lyhtypajamme sijaitsee maaseutumaisemissa Salossa. Olemme Suomalaisen Työn Liiton jäseniä ja tuotteillemme on myönnetty korkeasta kotimaisuusasteesta kertova avainlippumerkki sekä Design from Finland -merkki joka osoittaa suomalaisen designin taustalla olevan suunnittelun, muotoilun, tutkimuksen ja tuotekehityksen sekä suomalaisten innovaatioiden alkuperän.