Lukkotalo Lukko ja Kone Oy

• Rautakauppatavaran, maalien ja lasin vähittäiskauppa
  • Satakunnan Yrittäjät ry, Porin Yrittäjät ry

Keskuskartano ( Rautatienpuistokatu 2 )
28130 PORI
p. 02 633 6511

LUKKOTALO on vahva porilainen lukko- ja turvallisuusalan osaaja, joka palvelee vankalla ammattitaidolla. Olemme ABLOY-valtuutettu lukitusalan erikoisliike ja tarjoamme turvaksesi alan kehittyneimmät lukko- ja turvaratkaisut – Sinun ehdoillasi.

Palvelu- ja tuotevalikoimaamme kuuluvat ovien ja ikkunoiden turvallisuuteen ja lukitukseen liittyvät tuotteet, sekä hälytys ja valvontajärjestelmät kaiken kokoisiin kohteisiin. Emme myy vain lukkoja, autamme sinua löytämään tarpeisiisi sopivan ja kustannustehokkaan turvallisuusjärjestelmän.

Lukitus ja turvallisuusratkaisuiden lisäksi hankit kauttamme myös ovi- ja porttiautomatiikan tuotteet.

Asiantuntevan palvelumme ja laajan tuotevalikoimamme ansiosta pystymme tarjoamaan ratkaisut kotien, yritysten ja julkishallinnon tarpeisiin. Viihtyisät liiketilamme sijaitsevat Porin keskustassa hyvien liikenneyhteyksien varrella. Ota meihin yhteyttä, niin mietitään yhdessä tarpeisiisi parhaiten sopivat ratkaisut.

Olemme ABLOY - DORMA - ILOQ - KABA valtuutettu lukkoliike sekä

Yale Doorman Partner ja AMSEC Partner lukkoliike