Oy HKH Management Consulting Ltd.

• Suhdetoiminta ja viestintä
  • Helsingin Yrittäjät ry, Itä-Helsingin Yrittäjät ry

Savitaipaleentie 39
00950 HELSINKI

m. +358 50 341 6042

OY HKH Management Consulting Ltd. on konsultaatiopalveluita Direct-to-Consumer asiakassuhteiden rakentamiseen ja kehittämiseen tarjoava palveluyritys. Palveluiden lähtökohtana on jatkuva innovatiivisuus, ainutlaatuisuus ja palava halu auttaa niin kotimaisia kuin kansainvälisiä yrityksiä luomaan ja kehittämään pitkäjänteisiä ja ROI-tasolla kannattavia asiakassuhteita, unohtamatta lyhyen aikavälin myyntitavoitteita.

Asiakastyön keskiössä on uuden ajattelutavan tarjoaminen hyödyntäen perinteisiä asiakassuoran oppeja, analyyttisyys, vahva ROI-fokus ja läpinäkyvyys. Palvelutarjontaan kuuluu kaikki strategisesta suunnittelutyöstä aina yksittäisten projektien ja niiden osa-alueiden läpivientiin ja ulkopuoliseen asiaskassparraukseen.

Lisätietoja www.hkhconsulting.net