• Palaute
  • Yhteystiedot
  • Rekisteröidy

Sofia ja Felix Oy

  • Muu liikkeenjohdon konsultointi
  • Pääkaupunkiseudun Yrittäjät ry Espoo, Espoon Yrittäjät
  • Yrityksen koko: 1 työntekijä

Yhteystiedot

PL 12
02231 Espoo
p. 0401701454
m. 0401701454
Suomen Yrittäjät ei vastaa yrityksen virheellisestä sijainnista Googlen tarjoamalla kartalla

Sofia ja Felix Oy tarjoaa monipuolisia asiantuntijapalveluita asiakasorganisaation tueksi. Me koulutamme, valmennamme ja konsultoimme.

Käytämme kaiken tämän kehittämistyön tueksi kustannustehokkaita ja luottamuksellisia tutkimuspalveluja. Varmista avullamme organisaatiosi

hyvinvointi ja menestys.

Sofia ja Felix Oy tuottaa ammatillisen kuntoutuksen ja työhön valmennuksen palveluita, joita tilaajapuoli voi ostaa asiakkailleen ammatillisen kuntoutussuunnitelman laatimiseksi tai sen tueksi. Kaikki palvelutuotteemme on räätälöitävissä toimeksiantajan tarpeisiin. Tavoitteemme on tuottaa realistisia suunnitelmia, joissa yhteen sovitetaan kuntoutujan tilanne työmarkkinoiden vaatimuksiin ja mahdollisuuksiin. Pyrkimyksenä on löytää kuntoutujalle työ/ala, jolla on tulevaisuudessakin mahdollisuus työllistyä.

Sofia ja Felix Oy myy ja markkinoi julkishallinnolle, yrityksille ja yhteisöille soveltuvia tietoteknisiä ratkaisuja, koulutuksia ja palveluita. Näiden avulla helpotetaan talouden suunnittelua,budjetointia, henkilökunnan ja resurssien suuntaamista sekä tuotetaan reaaliaikaisesti kaikenlaiset täyttö- ja käyttöasteraportit.

Sofia ja Felix Oy tarjoaa riskienhallinta- ja vakuutuspalveluita. Sofia ja Felix Oy on merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään vakuutusedustajarekisteriin.

Rekisteröidy ja verkostoidu toisten yrittäjien kanssa!