Terminal Capital Oy / JO-Huolto

33100 YLÖJÄRVI
m. 040 511 5668

Huoltokorjaamo

JO-Huolto lähti liikkeelle yhden miehen yrityksestä vuonna 2008. JO-Huollon kasvun perustana on ollut tyytyväiset asiakkaat, jotka palaavat yhä uudestaan ja uudestaan huollattamaan autonsa meillä.

Vuonna 2014 JO-Huollon lanseerattua Ilmainen sijaisautopalvelu ja jo entisestään kehutun asiakaspalvelun kehittäminen, mittavat investoinnit uusiin ja nykyaikaisiin huoltokalustoon, ovat siivittäneet yhtiön kasvuun, joka on mahdollistanut henkilöstön miltei tuplaantumisen 4:stä 7 autoalan ammattilaiseen. Henkilöstöstä 4-5 toimii asennus ja huoltotehtävissä tilanteen mukaan ja 1-2 asiakaspalvelussa sekä 1 hallinto & markkinoinnissa.

JO-Huolto sijaitsee Ylöjärvellä modernilla ja avaralla paikalla.

Mekaanikkomme huoltaa ja korjaa kaikenmerkkisiä henkilö- ja pakettiautoja sekä erikoisuutena myös matkailuautoja. Yhteistyökumppaneittemme kautta saat myös asiantuntevaa tuulilasi-, rengas- sekä hinausautopalvelua.

Kuulumme valtakunnalliseen Autofit -korjaamoketjuun. Varaosatoimituksissa teemme tiivistä yhteistyötä Osaset -ketjun kanssa. Näin varmistamme, että varaosia varmasti aina löytyy ja työt saavat jatkua.

Meille asiakas on kaikkein tärkein. Haluamme huomioida asiakkaidemme toiveet parhaalla mahdollisella tavalla erinomaisen asiakaspalvelun kera. Varmistamme aina, että asiakas lähtee meiltä tyytyväisenä.

Me emme huolla pelkästään autoja, vaan myös ihmisiä!