T:mi Jarkko Harjula /Digitalk.fi-palvelu

Hirsitie 1
45370 VALKEALA
p. 050-4005763

Tiesitkö että valtaosa tuotteiden ja palveluiden etsimisestä tapahtuu jo verkossa. Suomessa tehdään 30 miljoonaa google-hakua päivittäin. Onko siis verkkonäkyvyytesi kunnossa? Et varmaan halua piilotella asiakkailtasi?

Haluatko tietää miten saat täsmällsesti hankittua asiakkaita haaskaamatta euroja mainostamalla muille kuin potentiaalisille asiakkaillesi?

Digitalk.fi on pieni kolmen ammattitaitoisen ihmisen digitaalisen mainonnan ja markkinoinnin osaaja. Autamme yrityksiä kehittämään liiketoimintaansa tekemällä heille kustannustehokasta digimarkkinointia. Valmistamme mm. personoituja, yksilöllisiä kotisivuja joihin kykenemme tekemään toimivan visuaalisen toteutuksen sekä myyvän sisällön mitä asiakkaasi arvostavat. Toimimme kustannustehokkaasti pienellä porukalla, tapaamme asiakkaamme mielellään kasvotusten, olemme nopeita työssämme ja puhumme kielellä jota ymmärrät. Kun siis yrityksesi kaipaa verkkonäkyvyyden kuntoonlaittamista niin ota rohkeasti yhteyttä.