Wellness-hoitola ja kotipalvelu Ilonkiulukka Tmi

Vilhonkatu 23
24100 SALO

m. 0449776586

Kotipalvelu: Valoa arkeen vastasyntyneiden perheille, lapsiperheille ja monipuolista kotiapua ja tukea senioreille.

Welnesshoidot: Hyvinvointia lisäävää vartalohierontaa, kasvolymfaa, jalkaspa, stressiniskahoitoa , senttien karkotukseen selluliittihoitoa. Hoidot tehdään UMG- luomutäsmätuottein. Itsehoitotuotteita myös myynnissä.

Vyöhyketerapeuttista vauvahierontaa tuomaan helpotusta mm. unirytmiin, vatsaoireisiin, koliikkiin, korvatulehduksiin, kiputiloihin, flunssakierteisiin, allergioihin.

Shiatsuhoitoa helpottamaan oireita mm. aineenvaihduntaan, unirytmiin, migreeniin, väsymykseen, masennukseen, vaihdevuosioireisiin,selkäkipuihin, stressiin ja kiputiloihin.