Saat meitä nopeasti avun kun ongelmat ilmaantuvat, on sitten kyseessä vesivahinko, hajuhaitta, homeongelma tai huono sisäilma.

Kun muutosta tarvitaan, miksi et samalla miettisi saneerausta, tai vaikka isompaa tilamuutosta? Saat meiltä kaiken samasta paikasta, ja sovit asiat työpäällikön kanssa, joka hoitaa työn alusta loppuun 👍

Ja hei, sinun ei tietenkään tarvitse odottaa ongelmia!
Voit hoitaa saneeraukset, tilamuutokset tai sisäilma-asiat kuntoon vaikka heti.

Mietitkö sisäilmaa?
Tilat, joissa ihmiset kohtaavat muita ihmisiä, ja erilaisia kontakteja muodostuu, on hyvä pitää tilat turvallisina. Elämme muuttuneessa maailmassa, ja tulemme huomioimaan entistä enemmän ympäristömme puhtautta ja turvallisuutta.
Puhdas sisäilma pienentää koronaviruksen riskiä, joten miksi et liittyisi mukaan taisteluun koronavirusta vastaan. Saat sisäilmapalvelumme kautta mittaukset, raportit, laitteet ja mittarit.

Käytämme kotimaisia tuotteita mittauksiin, puhdistukseen sekä puhtaan sisäilman ylläpitoon. A-tuoteperheeseemme kuuluvat puhdistus- ja desinfiointiaineet ovat hajuttomia ja turvallisia.

Yhteistyökumppanimme Genanon laitteet mittaavat ilman laadun ja Genanon sähköiset ilmanpuhdistimet puhdistavat ilman 99,99 prosenttisesti, myös viruksista (VTT:n testi 11/2020).

👉 Päivystyksemme toimii 24/7, joten vesivahingon sattuessa saat nopeasti avun soittamalla päivystysnumeroomme 040 5170300.