Anders Manager® on täysin suomalainen laskutusohjelma, jonka avulla on mahdollista automatisoida yrityksen laskutus sekä perintä. Laskutuspalvelu automatisoi laskutusrutiinisi, kuten laskujen lähetyksen, suoritusten valvonnan, huomautuskirjeet ja perinnän – kaiken ilman lisäkustannuksia. Myös verkkolaskut onnistuvat helposti. Näin voit laskutuksen sijasta keskittyä liiketoimintaasi.

Anders Manager® -laskutusohjelman käyttö on helppoa: Sinun tarvitsee vain syöttää laskutustiedot järjestelmään ja täyttää laskulomake, niin hoidamme kaikki toimenpiteet puolestasi. Laskutus- ja maksuvalvontapalvelua ei ole sidottu laskutusmäärään: palveluita voivat käyttää sekä yritykset, joilla on vähän laskutusta, että yritykset, joiden laskutusmäärä on suuri. Automaattiset taloushallinto-ominaisuudet auttavat pitämään yrityksen kirjanpidon ajantasalla.

 

visiotech.jpg

Visiotech Oy

Anders Manager -ohjelmiston avulla olemme pystyneet tehostamaan liiketoimintaprosessejamme ja ennen kaikkea säästämään työaikaa ulkoistamalla laskutuksemme.
Ohjelmiston ehdoton vahvuus on sen joustavuus. Pienellä räätälöinnillä ohjelmisto saatiin soveltumaan hienosti juuri meidän tarpeisiimme. Voimme lämpimästi suositella palvelua myös muille yrityksille.
Markus Saraneva, Visiotech

 

adworks.png

Adworks Oy

erittäin helppoa laskuttamista ja perintäpalvelut toimivat loistavasti!
Henri Arvonen, Adworks Oy

 

pippa.png

Pippan Tilipalvelu

Laskutusohjelma on toimiva ja helpottaa erityisesti tilitoimiston työtä, kun saamme itse tulostettua asiakkaalta tarvitsemamme raportit
Pirjo Aarnio, Pippan Tilipalvelu

 

Usein saamamme palaute Anders Manager –laskutuspalvelun käyttäjiltä on harmittelua siitä, ettei yritys ollut jo aikaisemmin tietoinen automatisoidun laskutuksen tuomista käytännön hyödyistä yritystoimintaan. Tulisiko seuraava palaute sinun yritykseltäsi?

Puh: 029 080 6565

 

Laskutusohjelma Anders Manager

Perintätoimisto Pappila Penkkala Group