Osallistuin viikonloppuna ensimmäistä kertaa vuotuiseen valtakunnalliseen nuorten yrittäjien tapahtumaan. GetTogether tapahtumassa oli noin 250 suomalaista yrittäjää tutustumassa toisiinsa.

Yrityksemme Anders Manager tarjoaa pk-yrityksille automatisoitua laskutuspalvelua. Erilaiset yrittäjille järjestetyt tapaamiset ovat siis hyvä paikka verkostoitua ja viime vuosina olemme lähes aina mukana, kun jossain jotain tapahtuu. Olen ollut siis monissa tapahtumissa ympäri Suomea verkostoitumassa ja huomannut olleeni usein itse se aktiivinen osapuoli. Istuessani bussiin kohti Vanhalinnaa huomasin vaihtaneeni ensimmäisen käyntikortin kahdessa minuutissa. No poikkeus vahvistaa säännön, ajattelin.

Suureksi yllätyksekseni huomasin, että nuori sukupolvi on tänä päivänä verkostoitumisen aatelia. Ihmiset tulivat rohkeasti keskustelemaan ja kyselemään mitä me teemme ja mikä on heidän yrityksensä tarina. Tämä tapahtui myös päivän aikana, kun perinteistä rohkaisukeinoa ei ollut käytetty.

Vain yhteistyöllä teemme Suomesta menestyjäkansan myös jatkossa. Minun ajatusmaailmani muuttui yhden viikonlopun aikana ja olen varma että tämä tulee onnistumaan. Meidän palveluihin muuten voi tutustua täältä: https://www.andersmanager.fi. Tavataan taas, tästä on hyvä jatkaa!

PS. Onnittelut Lyyti Oy:lle palkinnosta ja tsemppiä maailmanvalloitukseen!

 

 

Matias Mäenpää

Toimitusjohtaja

Anders Manager Oy

LinkedIn