Mekaniikkasuunnittelussa hallitsemme jokaisen osa-alueen: idean jalostamisen skitsiksi, konseptisuunnittelun, muotoilun, rakennesuunnittelun sekä dokumentoinnin. Suunnittelun lisäksi voimme etsiä yhteistyökumppanit osien ja kokoonpanon valmistukseen. Vahvuutemme on integroida koko suunnitteluprosessi helpoksi työvaiheeksi. Kauttamme saa mekaniikkasuunnittelun lisäksi lujuuslaskennan, muotoilun, elektroniikkasuunnittelun ja alihankintavalmistusta prototyypistä lopputuotteeseen saakka. Pyrimme kehittämään ammattitaitoa ja suunnitteluosaamista emmekä jämähdä samoihin työskentelytapoihin vuosiksi. Innovatiiviset ratkaisut mahdollistavat suorituskykyisen tuotteen, jonka avulla tuotteen myyminen on helpompaa.

Omaamme vankan ja laajan kokemuksen mekaniikkasuunnittelun saralta. Vuosien varrella olemme suunnitelleet muun muassa tuotteita ja laitteita rakennus- ja talotekniikkaan, sahateollisuuteen ja kuluttajamarkkinoille. Suunnittelemamme tuotteet ovat koostuneet yksittäisistä osista satoihin osiin.

Tuote tai laite voidaan testata simulointityökalulla ennen prototyyppi vaihetta, jolloin tuotekehityskustannukset laskevat.

 

LISÄTIETOA MEKANIIKKASUUNNITTELUSTA:

DGN Innovation

Juha Lievonen

juha.lievonen(at)dgn.fi

www.dgn.fi

PUH: 040 715 0972