• Palaute
  • Yhteystiedot
  • Rekisteröidy

Blogi yritykseltä Esa Pietilä Productions

Esittelykuva Esa Pietilä Productions:n blogiin

Esa Pietilä Productions

Esa Pietilä Productions
  • Esittävät taiteet
  • Yrityksen koko: 1 työntekijä
  • 00580 HELSINKI, Muurikuja 1 B 41

Tilaa syöte

Luovuutta ja tehokkuutta johtamiseen - "Luovuus ja Konsertti"- paketti yrityksille

HETKI LUOVUUDEN ÄÄRELLÄ: musiikkia ja puhetta

KONSERTTIDEMONSTARAATIO YRITYSJOHTAJILLE, YRITYSTEN TOIMIHENKILÖILLE JA KAIKILLE, JOTKA TARVITSEVAT TYÖSSÄÄN LUOVAA AJATTELUA JA VUO ROVAIKUSTUSTAITOJA.

Luovuus:

Kuluneina vuosikymmeninä ”luovuus” on ollut muotikäsite niin yritysjohtamisesta käydyssä keskustelussa kuin yhteiskunnassamme yleisemminkin. Monet ovat nähneet maamme nykyisten talousvaikeuksien johtuvan osaltaan siitä, ettemme ole onnistuneet löytämään riittävän uusia ja tuoreita näkökulmia tavaroiden ja palveluiden tuottamiseen. Kaikki jotka pyrkivät rohkaisemaan luovuutta luennoiden joutuvat väistämättä lähestymään tuota moniulotteista asiaa käsitteiden ja abstraktioiden kautta. On kuitenkin kovin eri asia kuulla kuvaus vaikkapa herkullisesta ateriasta kuin syödä se itse. ”Jotta luovan prosessin salaisuudet aukenisivat, se on koettava, nähtävä ja kuultava itse”. ”Musiikkia ja puhetta”-demonstraatio yhdistelee luennon ja konsertin elementtejä ja mahdollistaa unohtumattoman hetken luovuuden äärellä.

Tätä mahdollisuutta vain harva konsultti tai esitelmöivä taiteilijakaan voi kuulijoilleen tarjota. On kuitenkin yksi ammattikunta, joka voi kutsua kuulijansa todistamaan luovaa prosessia paikan päällä aktiivisena kuulijana. Tuo ammattikunta on improvisoiva muusikko.

 

Konsepti:

Esa Pietilä Productions tuottaa ja räätälöi erilaisia yritysten koulutus-, TYHY- ja ajanviettotilaisuuksiin sopivia ”Luovuus: Luento & Konsertti” -paketteja, joissa yhdistyy improvisoitu pienyhtyeen konsertti sekä säveltäjä-pianisti-kirjailija-luennoitsija Eero Hämeenniemen huippuluento luovuudesta. Luennolla puhutaan ja kerrotaan improvisaation ajatusten rohkaisevasta vaikutuksesta, nopeista, hetkessä tapahtuvista johtamisratkaisuista yhtye-ympäristössä ja siitä, miten esim. luovan ryhmädynamiiikan kautta voidaan saavuttaa onnistuneita kokeiluja ja innovaatiota. Improvisoivan yhtyeen sisäinen ryhmädynamiikka on oiva malli sovellettavaksi yrityksen luovaan johtamiseen ja ryhmätyöhön. Improvisoinnissa tilanteet muuttuvat alati ja nopeasti, ja niihin muusikon pitää reagoida nopeasti. Näin syntyy intuitiivisia, nopeita, luovia sekä tilanteeseen sopivia ratkaisuja.

Luentopakettien lisäksi Esa Pietilän erilaiset jazz-kokoonpanot esiintyvät sopimuksen mukaan myös muissa yritystilaisuuksissa. Tiedustelut yritysmyyntivastaavalle jaani.haapasalo@gmail.com

Kommentteja:
0
Katsottu:
0

Ei kommentteja!

Rekisteröidy ja verkostoidu toisten yrittäjien kanssa!