Kun kerran on kalvot viilattu vimpan päälle ja esitykset ja habitukset porukalla timmissään, niin eikö tämä kaikki kannattaisi jakaa ajasta ja paikasta vapauttavasti? Sen mahdollistaa videosuoratoisto eli -striimi.

Reaaliajassa netissä pyörivä videostriimi vapauttaa paikasta: esityksen pääsevät näkemään nekin, jotka eivät pääse paikana päälle. Olivatpa sitten missä päin maailmaa tahansa (kunhan heillä vain on nettiyhteys ja päätelaite). 

Videostriimin tallenne puolestaan vapauttaa ajasta: jos juuri seminaarin aikaan oli muuta tärkeätä menoa, niin striimin tallennesivulta seminaari löytyy edelleen.

Seminaarin tai muun tapahtuman videostriimi antaa yrityksen viestinnälle ja markkinoinnille elävyyttä ja monenlaista ns. pitkää häntää

Striimi ja sen tallenne ovat netissä, mikä on omiaan helpottamaan "pöhinän" luomista myös sosiaalisessa mediassa ja siten luomaan mm. luomaan yritykselle modernin imagon lisäksi tunnettuutta.

Striimauksessa syntyvää audiovisuaalista materiaalia voidaan käyttää myös muuhun audiovisuaalisen viestintään. 

Striimaus onnistuu osaavalta yritykseltä ominkin voimin, halvimmillaan riittää pelkkä älykännykkä tai web-kameralla varustettu läppäri ja ilmainen tai halpa käyttäjätunnus Bambuserissa tai jossain muussa videostriimauspalvelussa.

Edellinen linkki johtaa striimausharrastajien/yrittäjien Striimaus.fi -nettisivustolle, josta löytyy paljon tietoa. Myös striimauspalveluja tuottavien yritysten lista, jolta löytyy myös tämän blogauksen kirjoittajan yritys Infocrea Oy.