Meillä on ilo juhlallisesti ilmoittaa, että Verkkovalmentajat.fi-verkkokurssialusta on nyt virallisesti avattu. Sydämellisesti tervetuloa tutustumaan!

Avajaisten kunniaksi meillä on tietenkin tutustumistarjous eli saat 3kk ajaksi verkkokurssialustan käyttöoikeuden 1kk hinnalla. Tarjous on voimassa helmikuun 2020 loppuun asti. Jotta voisit turvallisin mielin kokeilla palveluamme, annamme 30 vrk:n täyden "Rahat takaisin" -takuun.

Palvelumme rakenne:

  • Tee kurssi: Verkkokurssialustallamme on käytössä helppokäyttöinen kurssinrakentaja. Voit lisätä kurssillesi mitä tahansa haluamaasi sisältöä: tekstiä, kuvia, videoita, audioita, upottaa interaktiivista sisältöä jne. Alustalla on monipuoliset mahdollisuudet järjestellä oppimateriaalia erilaisiin kokonaisuuksiin (mm. ”oppitunnit”, ”aiheet”, ”lisämateriaalit”). Voit ajastaa kurssisi ja kurssimme ovat luonnollisesti mobiiliyhteensopivia.
  • Markkinoi kurssi: Alustallamme voit luoda itsellesi myös omat myyntisivut, jolloin et välttämättä tarvitse omia nettisivuja ollenkaan.
  • Myy kurssi: Lisäksi sinulla on palvelussamme oma kauppa, josta asiakkaat voivat ostaa kurssisi.

Tutustu palvelumme sisältöön tarkemmin tästä linkistä.

Hinnoittelumme koostuu kuukausi- tai vuosimaksusta (edullisempi) ja myynnin mukaan maksettavasta palvelumaksusta, joka sisältää myös maksunvälityksen provisiot. Muita kuluja ei tule.

Tutustu hinnastoomme tästä linkistä. 


Vinkki sinulle:
Jos olet vasta rakentamassa ensimmäistä verkkokurssiasi, sinulle saattaisi olla edullisinta aloittaa Starter-paketilla, jolloin saat 3kk ajan rakentaa kurssiasi yhteensä vain 19€:n maksulla. Kun kurssi alkaa myydä hyvin, on sopiva aika siirtyä Basic-pakettiin, jolloin myynnin mukaan maksettava palvelumaksu pienenee. Vuosimaksulla Basic-paketin hinta on edullisesti vain 49€/kk:ssa.

Lämpimästi tervetuloa mukaan Verkkovalmentajiin!
 

Parhain terveisin Tuulia Laine ja Matti Sissala
info@verkkovalmentajat.fi