MSO.fi kauppakeskus toimii kauppiaiden aktiivisena myynti- ja markkinointikanavana, joka mahdollistaa lisänäkyvyyden, tunnettuuden kasvun ja kannattavan kaupan Sanoman verkostossa. Sanoma Online –verkosto tavoittaa 94% suomalaisista internet-käyttäjistä. Hinnoittelu pohjautuu kategoriakohtaiseen komissiomalliin ja 29 euron kk-maksuun.

MSO.fi on kasvanut viime kuukausien aikana tasaista vauhtia niin tuote-, kävijä- kuin verkkokauppiasmääriltään.
Tämä tarkoittaa laajempaa näkyvyyttä myös hakukoneissa. Verkkokaupalle lisämyyntikanavat ovat tärkeitä, mutta monesti ne ovat ulkomaisia, kuten eBay tai Amazon. MSO tarjoaa kuitenkin suuren suomalaisen ostosportaalin verkkokauppiaiden ulottuville, ja todennäköisesti tämä kanava on luotettavampi kotimaisten asiakkaiden keskuudessa.

Monesti tämäntyyppiset lisämyyntikanavat aiheuttavat verkkokaupan ylläpidolle myös lisätyötä. Kehitimme kuitenkin tähän haasteeseen yhdessä Sanoman kanssa helppokäyttöisen modulin, jolla Magento-verkkokaupasta voidaan synkronoida tuotteet MSO.fi:hin, ja toisaalta tuoda myös tilaukset MSO:sta Magenton hallintapaneeliin. Tällöin tuotteiden ja tilausten käsittely sujuu normaalien rutiinien tavoin.

MSO-integraatio tuo myös arvokasta lisänäkyvyyttä verkkokaupalle, puhtaan lisämyynnin ohella.

Voit tiedustella lisää integraatiomodulista ottamalla yhteyttä meihin yhteys@lamia.fi tai MSO-portaalin käyttöönotosta osoitteessa: www.mso.fi/asiakaspalvelu/kauppiaaksi