Magento (CE) 1.9   Magento on ylivoimaisesti maailman suosituin verkkokauppa-alusta – uuden version julkaisu antaa usein suuntaa yleisestikin verkkokauppojen suunnittelulle. Seuraavassa nopea katsaus Magento Community Editionin (CE) version 1.9 uusiin ominaisuuksiin.

Responsiivinen suunnittelu  

Magento CE 1.9:n uusi oletusteema käyttää responsiivisuuden toimintaperiaatteita, ja kustomointi saa näin uusia ulottuvuuksia. Tämä mahdollistaa käyttäjäystävällisen ja herkän sivuston rakentamisen, ja toiminnan useilla selainalustoilla. Sen ansiosta verkkokauppasi mukautuu paremmin nopeasti kasvavia mobiilimarkkinoita varten. Herkkä sivusto tuo mukanaan myös potentiaalisia SEO-hyötyjä, kun käytetään Googlen suosimaa lähestymistapaa sivuston mobiilioptimointiin.

Kansainvälisyys

Jos verkkokauppasi toimii kansainvälisesti, tunnet eri valuuttojen ja lainalaisuuksien asettamat haasteet. Uudet ominaisuudet tukevat erityisesti Euroopan Unionin alueella toimivia kauppiaita, jotka haluavat tarjota kaikille asiakkaille yhtenäiset hinnat verokannoista riippumatta. Eri alueilla toimivat kauppiaat voivat nyt asettaa yhden hinnan kaikille asiakkailleen. Se yksinkertaistaa hinnoittelua maiden välillä vaihtelevista verorakenteista ja –kannoista huolimatta.

Parannukset Kassaan

Jokaisen verkkokaupan tärkein osa on se, jossa asiakkaat maksavat ostoksensa. Magento Community Edition 1.9:ään on tehty useita merkittäviä parannuksia. Se tukee nyt PayPalin uutta luotto-ominaisuutta (Bill Me Later), joka mahdollistaa maksamisen heti, vaikkei rahaa olisikaan. On arvioitu, että ominaisuus parantaa konversiosuhdetta noin 20 prosentilla – se on siis tärkeä lisäys.

Mukana on myös muutamia muita parannuksia:

  • Ostoskorissa olevat tuotteet voi poistaa ilman sivun uudelleenlataamista.
  • PayPal Express –maksutapaa on virtaviivaistettu. Tilauksen tarkistussivun voi nyt halutessaan ottaa käyttöön tai pois käytöstä. Enää ei tarvitse päivittää tilausta ennen sen tekemistä.
  • Jos luottokorttimaksu epäonnistuu, asiakkaat voivat nyt kokeilla heti toista maksutapaa PayPalissa.

 

Yleisten suorituskykyparannusten, selkeämmän ja modernimman koodipohjan ja tehokkaamman muistinkäytön myötä Magento Community Edition 1.9 vie verkkokauppojen markkinajohtajaa kehityksessä askeleen eteenpäin. Kokonaisuutena se vähentää kallista kehitykseen käytettyä aikaa, jolloin Magento-verkkokauppasi ylläpito muuttuu edullisemmaksi.

Voit olla varma siitä, että Lamialla on vertaansa vailla oleva ammattitaito, jonka avulla saamme parhaan mahdollisen hyödyn näistä parannuksista. Mikset siis ottaisi yhteyttä meihin ilmaista alkukonsultointia varten?