Taloudellinen tilanne voi muuttua yllättäen. Yllättävät muutokset voivat aiheutua esimerkiksi perheenjäsenen sairastumisesta, kodinkoneen hajoamisesta tai auton korjaamisesta aiheutuvista kuluista. Vaikka olisit miten huolellinen rahankäyttäjä tahansa, ei kukaan voi varautua kaikkiin mahdollisiin yllättäviin tilanteisiin. Tällaisissa tilanteissa on ihan yleistä hakea lisärahoitusta pankista. Tämä artikkeli käsittee sitä, miten lainaa etsivä löytää edullisen lainan pankkien valikoimista.

Lainaa pankista

Pankki-sanan merkitys on muuttunut. Enää pankki ei ole kaupungin keskustassa sijaitseva arvokas rakennus, jossa hoidetaan rahaan liittyviä asioita, kuten talletuksia, nostoja ja lainahakemuksia. Vanhat pankit ovat 2000-luvulla siirtyneet verkkoon, ja nettimaailmaan on syntynyt myös suuri määrä uusia pankkeja. Nykyään ei siis tarvitse puhua erikseen nettipankista, vaan pankin käsite kattaa kaikki eri toimintaympäristöissä vaikuttavat toimijat.

Ihmiset ovat jo tottuneita netin käyttäjiä, ja viime vuosikymmenten aikana saatu kokemus on auttanut sovelluskehittäjiä luomaan aiempaa turvallisempia palveluja myös rahoitusmarkkinoiden käyttöön. Toki pankkialalla on aina monenlaisia toimijoita, ja lainaa etsivän kannattaa olla erityisen huolellinen turvallisuuteen liittyvissä asioissa. Netin rahoitusmarkkinat ovat siitä poikkeukselliset, että ne ovat globaalit eikä tavallinen asiakas välttämättä osaa ennakoida ulkomailta tulevia turvallisuusuhkia. Luotettavien toimijoiden kanssa asioitaessa asiat hoituvat kuitenkin netissä yhtä turvallisesti kuin perinteisissäkin pankkikonttoreissa.

Lainaa helposti

Kuten muidenkin verkkopalveluiden kohdalla, myös pankkialalla digitalisaatio on ennen kaikkea asiakkaan etu. Palvelut ovat nopeutuneet, ja tämä on tietysti etenkin lainanhakijan kannalta erinomainen kehitysaskel. Lainoja ja luottoja voi nyt hakea ajasta ja paikasta riippumatta, vaikka siis keskellä yötä. Toki jokaisella pankilla on omat aukioloaikansa, jolloin uusia hakemuksia yleensä käsitellään. Asiakkaan kannalta on kuitenkin erittäin kätevää, että hakemuksen voi tehdä milloin tahansa.

Helppoa on myös se, että kaikki hakemiseen liittyvät prosessit voi hoitaa sähköisesti. Tunnistautuminen ja hakemuksen allekirjoittaminen sujuu pankkitunnusten avulla, ja mahdollisten hakemusten liitteiden lähettäminen käy myös näppärästi sähköisesti. Lainapäätös tulee suoraan sähköpostiin, ja jotkut pankit tarjoavat myös mahdollisuuden lisälainan hakemiseen tekstiviestitse. Hakija voi siis käyttää juuri niitä menetelmiä kuin mitä hän käyttää arjessaan jatkuvasti muutenkin.

Valinnan vaikeus

Nettiaikakausi on räjäyttänyt monien alojen markkinat. Tämä tarkoittaa tietysti sitä, että netissä kunkin alan toimijoiden määrä on yleensä valtavan suuri, sillä lähes kuka tahansa voi perustaa netissä toimivan yrityksen tai palvelun. Hakukoneet ovat kehittyneet ja antavat tietoa etsivälle sekunnin kymmenesosissa kymmeniä, satoja ja jopa tuhansia osumia annettujen hakusanojen mukaan. Tässä tilanteessa on myös helppoa ja nopeaa lainaa etsivä, sillä haussa tulee todennäköisesti satoja tuhansia osumia.

Lainaa etsivä voi tietenkin selailla eri pankkien sivustoja ja silmämääräisesti vertailla eri lainanantajien lainatuotteita. Jos vaihtoehtoja on kymmeniä tai satoja, tähän kuluu kuitenkin helposti tunteja aikaa. Lisärahoitusta etsivä ei varmaankaan halua käyttää tunteja sopivan lainan etsimiseen, joten kätevämpi ratkaisu on tarpeen. Me olemme tunnistaneet tämän haasteen ja haluamme helpottaa ihmisten etsintäprosessia. Meidän Hetitilille.com -palvelussamme voit kilpailuttaa lainat yhdellä hakemuksella. Saat siis yhdellä hakemuksella yli 25 lainatarjousta luotettavilta ja asiantuntevilta ammattilaisilta. Voit hakea lainoja 100 eurosta jopa 60 000 euroon saakka. Laina-ajat vaihtelevat, ja voit saada lainan jopa 15 vuoden maksuajalla. Hakemuksen täyttäminen edellyttää, että sinulla on säännölliset, vähintään 1200 euron kuukausittaiset bruttotulot.

Jos siis etsit halpaa lainaa, kilpailuta lainat helposti ja nopeasti. Yhdellä hakemuksella saat kymmeniä lainatarjouksia, ja tämän jälkeen voit valita tarjousten joukosta juuri itsellesi sopivimman lainan. Teemme yhteistyötä vain luotettavien pankkien ja rahoituslaitosten kanssa.