To Do eli tehtävälistat ovat usein yhtä innostavia kuin neulat kynnen alla. Opastetaan syömään sammakot ja käyttämään tehotunnit tehtävälistan siivoamiseksi.

On myös toinen tapa. Tehtävälistat voi saada myös motivoiviksi.

Miksi tehtävälistoja kannattaa yleensäkin tehdä? Se tyhjentää pään turhasta ja antaa tilaa oikealle ajattelulle. Se myös toimii muistilistana tehtävistä asioista.

Kun pään on tyhjentänyt paperille kaikesta muistettavasta, voi tehtävät ryhmitellä esimerkiksi koti, bisnes, henkilökohtainen, asiakas jne. Ryhmän yläotsikoksi kirjoitetaan mikä on tavoite. Esimerkiksi kotona tavoite voi olla harmoninen ja rauhallinen ympäristö akkujen lataamiseen. Tämän lisäksi on hyvä miettiä miksi näin haluaa? Esimerkiksi haluaa menestyä yrittäjänä ja tarjota lapsille hyvän ympäristön olla. Kun nämä on määritelty ja sen alle kirjoittaa tehtävälistan, on motivoituneempi myös tekemään ne tylsätkin asiat.

Tehtävät laitetaan tärkeysjärjestykseen niin, että arvioit mikä tehtävistä on tärkein tavoitteen saavuttamiseksi. Esimerkiksi asiakas kohdassa voi olla tarjouksen teko. Perusteena tässä on se, että 20% tekemistämme asioista tuottaa 80% saamistamme tuloksista. Priorisointi siis kannattaa!

Itse päivitin tehtävälistat tavoite ja miksi edellä ja huomasin, että sammakot olivat kutistuneet hyvin pieniksi ja motivaatio tehdä asiat kasvoi.

Järjestystä ja onnen hetkiä kiireeseen,

Titta

Titta[at]BizBoost.fi
BizBoost.fi – Toteuta haluamasi elämä

ps. Tiskit voi kyllä odottaa, kun kodin tehtävälistalla on ykkösenä halaukset ja suukot!

Autamme sinut eteenpäin elämässäsi. Unelmasi odottavat toteuttamista. Ole yhteydessä: info@bizboost.fi.