OPTIMASIIVOUS, OPTIMA-VAHINKOPALVELU, OPTIMA-SANEERAUSPALVELU

 

Olethan huolehtinut rappusiivouksen kuntoon? Rappujen ja kerrostalon yleisten tilojen siisteys on asukkaiden viihtyvyyden ja pintojen kunnossa pysymisen kannalta hyvin tärkeää. Porraskäytävän huokoinen muovimatto ei ole pitkäikäinen, jos sitä ei hoideta oikein. Porraskäytävät, porrasaskelmat ja hissit vaativat hyvää ylläpitosiivousta ja vuosittaisia peruspesuja.

Meiltä saat myös taloyhtiön ympärivuotisen piha-alueiden kunnossapidon,
julkisivujen peruspesut, ja erilaiset korjaustyöt.

Me Optimalla teemme rappusiivoukset, taloyhtiön yleisten tilojen siivouksen sekä muut taloyhtiön tilaamat sopimussiivoukset Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. Siivoamme tottuneesti niin isojen kerrostalojen kuin pienempien asunto-osakeyhtiöiden rappuja ja yleisiä tiloja. Olemme erikoistuneet haastaviin erikoissiivouksen kohteisiin, ja asiantuntijamme ovat tarkasti koulutettuja tehtäviinsä.

Valitsemalla Optimasiivouksen varmistat, että taloyhtiösi yleiset tilat näyttävät puhtailta. Luotettavat siivouspalvelumme helpottavat taloyhtiönne arkea monin tavoin.

Pyydä tarjous jo tänään, teemme katselmuksen pikimmiten, ja tarjouksen saatte viimeistään kaksi päivää katselmuksemme jälkeen.