Skafur-Tour on kotimainen verkkomatkatoimisto, joka on erikoistunut aktiivilomiin Suomessa pienille ryhmille 1-50 hlöä.
 
Palvelumme sopivat erinomaisesti myös yritysasiakkaille:
1. Ryhmähinnoittelu: mallipakettimme on hinnoiteltu valmiiksi eri kokoisille ryhmille. Etsit ryhmäkoolla ja saat heti hinnan valitsemallesi aktiviteetti- tai matkapaketille. Voit viedä matkakoriinmyös useampia tuotteita kerralla.
2. Yksityiset tarjoukset: jokaista käsinpoimittua matkapalvelua voidaan helposti muokata tarpeisiisi sopivaksi. Saatte meiltä tarjouslinkin ja näette sen kautta tarjouksemme kuvineen haluamallanne kielellä ja voitte hyväksymisen jälkeen edetä suoraan verkkomaksamiseen tai lähettää omin kuvin kutsuna yhteistyökumppaneillenne.
3. Helppo ja toimiva maksuprosessi: Visa, MasterCard, PayPal, suomalaiset pankkikortit, venäläiset pankki- ja luottokortit sekä luonnollisesti pankkisiirto. Jokainen osallistuja tai osallistuva yritys voi tilata ja maksaa oman osalistumispakettinsa, myös venäläiset.
Ota yhteyttä, kun sinulla on tarve järjestää myyntikokous, juhla tai saat ulkomaisia vieraita, joille pitää järjestää ohjelmaa Suomessa. Palvelemme yrittäjäverkostona suomeksi, englanniksi, ruotsiksi, saksaksi, venäjäksi ja espanjaksi.
 
Terveisin,
Riitta Kiukas, yrittäjä