Hei kaikki yrittäjäkollegat!

Kesällä liityin Suomen Yrittäjiin ja tämä mahdollisuus (Synergia) oli jäänyt täysin taka-alalle yrityksen pystyttämistohinoiden takia. Nyt otan tämän alustan paremmin haltuun ja tutustun mahdollisuuksiin ja hyötyihin.

Pääkaupunkiseudulta täällä on tänään yrityksiä: Espoo 2720, Helsinki 5010 ja Vantaa 1980 - eli aika suuri määrä. Yritysten kokoja ja toimialoja en ole vielä tarkemmin käynyt läpi. Verkostoitumiseen, yhteistyöhön ja asiakas/toimittaja-suhteiden solmimiseen tämä tarjoaa kuitenkin hienoja mahdollisuuksia.

Oma alani on toimisto- ja assistenttipalvelujen tarjoaminen (https://www.taitopala.fi/) mikroyrityksille erilaisiin taloushallinnon, projektitoiminnan ja some-viestinnän tehtäviin. Tehtäviä otan vastaan yksittäisinä toimeksiantoina, mutta myös yrityksen tarpeisiin voidaan räätälöidä tehtävä/tuntikohtainen kuukausisopimus.

Miettiessäni tätä forumia tuli mieleen, puuttuuko sinulta kotisivut, mutta haluaisit yrityksestäsi esim. pienen yritysesittelyn, jota jakaa olemassa oleviin some-kanaviisi?

Haluan tarjota tätä askelta kohti some-näkyvyyttä yrityksellesi tänne blogiin tehtävän yritysesittelyn muodossa hintaan 75 eur + alv. Se pitäisi sisällä haastattelun ja yhden blogitekstin kirjoittamisen.

Jos some-kanava puuttuu vielä kokonaan tai haluat jatkuvampaa muuta apua, niin olen valmis auttamaan. Ole yhteydessä ja mietitään sopiva paketti.

Täällä on suuri määrä hienoja yrityksiä, jotka voisivat saada paljon enemmän niitä win-win tilaisuuksia. Pientä aktiivisuutta se toki kaikilta vaatii. Mutta tästä se lähtee, eikö?

Lähetelkää viestejä ja pyytäkää kavereiksi - täälläkin nuo onnistuvat onnistuvat, tosin en ole VIELÄ kokeillut. Mutta varokaa vaan ;o)

 

Syysterveisin,

Sari / Taitopala

040 2184 266, sari@taitopala.fi