Hei,

Olen Reetta Kokki ja TiliOnline Oy:n toimitusjohtaja. Olen sekä opiskelu että työtaustaltani taloushallinnon ammattilainen ja sen lisäksi olen aina ollut äärimmäisen kiinnostunut monista it-alan osa-alueista esimerkiksi sovelluksista ja tietotekniikasta, jotka ovat tälläkin alalla entistä suuremmassa roolissa.

Yritystoiminnassani tärkeintä on jatkuva yhteistyö yrityksen ja yrittäjän kanssa. Kun aikaisemmin tilitoimistosta on ostettu taloushallinnon palvelua jotta itse ei tarvitse sitä hoitaa, lähtee oma palveluni monella tapaa päinvastaisella ajatuksella. Eli tärkein kysymys on: Mitä sinun yritystoimintasi tarvitsee, jotta se saa taloudestaan ja tuotannostaan tarpeelliset resurssit irti? Ja kuinka nopeasti ja monipuolisesti tarvitset nuo yritystoimintaasi liittyvät tärkeät tiedot? Ja lisäksi kuinka paljon päivästäsi joudut käyttämään paperin pyörittämiseen kun voisit keskittyä täysin yritystoimintasi pyörittämiseen?

Yritykseni kuuluu jäsentoimistona OLE Online -tilitoimistojen verkostoon. Verkostossamme on 17 jäsentoimistoa ympäri Suomen, eli taloushallinnon ammattilaisia löytyy paljon. Ole Online -sovelluksemme ovat kotimaisen Netbaron Solutions Oy:n tarjoama sovellusperhe josta löytyy taloushallinnon kattavien ja täysin sähköisten sovelluksien lisäksi tuotannonhallintaa, kuten työajanseurantaa, varastoa, kassasovellusta, huolto, tilaus- ja tarjoussovellusta. Kaikki nämä sovellukset siirtävät tietoa keskenään ja myös rajapintoja löytyy paljon. Sovellusten käyttämiseen et tarvitse kuin tietokoneen tai tabletin, nettiyhteyden ja nettiselaimen. Toisin sanoen voit hoitaa talouttasi missä ja milloin vain.

Koska yritysmaailmassa ympäristö ja tilanteet muuttuvat jatkuvasti, on tärkeää että yrittäjällä on tarpeelliset tiedot yrityksestään ja yrityksensä taloudesta reaaliaikaisesti ja helposti saatavilla. Perinteisten taloushallinnon palveluiden lisäksi tavoitteenani on nykyaikaisilla ja sähköisllä menetelmillä saada asiakasyritykseni pysymään nykymaailman melskeessä mukana ja menestymään!!

Tule sinäkin rohkeasti mukaan ja kehitetään yritystoimintaasi yhdessä!!

Mukavaa alkuvuotta!!

Reetta Kokki
TiliOnline Oy