Vesiputkien uusiminen.

Vanhojen omakotitalojen putkistojen kuntoon kannattaa kiinnittää huomiota ja uusia ne ennenkuin vesivahinko yllättää. Jos putkisto on yli 30 vuotta vanha on aika toimia. Käyttövesiputkistojen ja patteriputkistojen uusiminen Uponorin komposiittijärjestelmällä on nopea ja siisti operaatio. Taloon asennetaan kokonaan uudet putket jolloin huoli vesivahingosta poistuu. Samalla juomaveden laatu paranee ja paremmin virtaavan lämpöputkiston avulla myös energiaa säästyy. Käyttövesiremonttiin yhdistettynä on edullista uusia myös lämminvesivaraaja tai lämmityskattila sekä vesikalusteet (hanat, suihkut ja wc-istuimet). Patteriputkiston uusimisen yhteydessä kannattaa uusia samalla myös patterit ja termostaatit. Uusien pattereiden lämmönluovutuskyky on huomattavasti parempi kuin vanhojen.

Ilmanvaihdon uusiminen.

Mikäli omakotitalossa on painovoimainen ilmanvaihto tai poistopuhallin ilman lämmöntalteenottoa on hyvä miettiä koneellisen lämmöntalteenotolla varustetun tulo-poistoilmanvaihdon asentamista. 

Samoin vanhan huonolla hyötysuhteella ja puutteellisilla suodattimilla toimivan ilmanvaihtokoneen vaihtaminen uuteen energiatehokkaaseen malliin on jo ajankohtaista monissa -80 luvun ja -90 luvun omakotitaloissa.

Sisäilman laadulla on suuri merkitys paitsi asukkaiden hyvinvointiin myös talon rakenteiden terveyteen.

Pyydä lisätietoa LVI-remonteista ja putkiremonteista sekä varaa ilmainen kartoitusaika:

Vesitek Oy, puh 0103218585

www.vesitek.fi

https://www.youtube.com/embed/viz0ixbYgRo

https://www.youtube.com/embed/K60Qhm7G228

Vesitek Oy:lle tunnustusta korkeasta työn laadusta:

https://www.uponor.fi/uutiset/tiedotteet/vuoden-20 15-koti-jamy.aspx

https://www.uponor.fi/uutiset/tiedotteet/vuoden-20 15-koti-jamy.aspx