Pientalossa tapahtuvan putkirikon taustalla voi olla monta tekijää. Vaikka kotisi käyttövesiputket eivät arjessa näy, niiden rikkoontuminen haittaisi takuuvarmasti sinun ja perheesi elämää. Onneksi vesivahinko on estettävissä, ja vielä vaivattomalla tavalla!

VTT:n tekemän selvityksen mukaan 62 % vesivahingoista tapahtuu omakotitaloissa ja useimmiten kyseessä on 1960-80 -luvuilla rakennettu talo. Koska putkistot ovat pientaloissa useimmiten rakenteissa piilossa, ei vuotoja aina havaita tarpeeksi ajoissa. Tämä voi johtaa suureen määrään korjaustöitä ja kustannuksetkin nousevat sitä mukaa – putkirikko voi tuhota tai vaurioittaa rakenteita ja irtaimistoa, aiheuttaa kosteutta ja hometta, kiinteistön arvon laskua tai taloudellisia menetyksiä.

Luotettava ja yllättävän edullinen putkiremontti

Uponor KOTI -putkiremontilla saat kotiisi uudet vesiputket nopeasti ja vaivattomasti. Remontti sujuu nopeasti, yleensä vain 2–5 päivässä. Koska vesi katkaistaan vain muutamaksi tunniksi, ei sinun tarvitse muuttaa remontin ajaksi muualle.

Pinta-asennuksena toteutettu Uponor KOTI -putkiremontti maksaa yleensä vain 3000–7000 euroa, ja lisäksi voit saada asennustyöstä jopa 45 % kotitalousvähennystä!

Vesivahingon kustannukset ovat moninkertaiset verrattuna putkiremonttiin, lisäksi laadukas putkiremontti lisää kiinteistösi arvoa pitkälle tulevaisuuteen. Putkiremontin valmistuttua saat järjestelmätodistuksen.

Vesitek Oy on ammattilainen putkiremonttiasi toteuttamaan, tietysti Uponorin laadukkaalla komposiittijärjestelmällä!

Voit olla varma siitä, että lopputulos on kestävä ja talosi arvoa kasvattava. Laadusta kertoo myös järjestelmätodistus, jolla Uponor vastaa tuotteidensa laadusta ja Vesitek tekemästään asennuksesta.

Pyydä lisätietoa LVI-remonteista ja putkiremonteista:

Vesitek Oy

0103218585

www.vesitek.fi

https://www.youtube.com/embed/viz0ixbYgRo

https://www.youtube.com/embed/K60Qhm7G228

Tilaa ilmainen putkiremonttikartoitus!

Elämäsi helpoin putkiremontti

Vesitek Oy:lle tunnustusta korkeasta työn laadusta:

https://www.uponor.fi/uutiset/tiedotteet/vuoden-20 15-koti-jamy.aspx

Tampere, Nokia, Kangasala, Pirkkala, Lempäälä, Ylöjärvi, Pälkäne, Orivesi, Hauho, Tuulos, Hattula, Hämeenlinna, Iittala, Parola, Valkeakoski, Akaa, Viiala, Kylmäkoski, Humppila, Urjala, Ikaalinen, Hämeenkyrö, Kyröskoski, Sastamala, Kiikoinen, Mouhijärvi, Juupajoki, Huittinen, Riihimäki