Laukaalla tiistaina 26.1. Uponorin järjestämässä LVI-alan tapahtumassa palkittiin tamperelainen Vesitek Oy vuoden 2015 Uponor KOTI -jälleenmyyjänä. Jälleenmyyjäverkostoon kuuluu Uponorin kanssa sopimussuhteessa olevia LVI-alan ammattilaisia, joiden työn laatuun voi kuluttaja luottaa.

− Jo perinteeksi muodostunut Vuoden Uponor KOTI -jälleenmyyjä -titteli on vuosittain jaettava huomionosoitus esimerkillisestä Uponor KOTI -asiakaslupauksen mukaisesta toiminnasta, kertoi palkinnon luovuttanut myyntipäällikkö Petri Tuominen Uponorilta. 

Uponor KOTI -jälleenmyyjäverkostoon kuuluu yli 200 yritystä eri puolilla Suomea. Kaikki verkostossa toimivat jälleenmyyjät on koulutettu Uponor Akatemiassa, joten asiakas voi luottaa siihen, että työn laatu on korkeatasoista.

Uponorin myyntiryhmäpäällikkö Antti Haikka kertoo, että sopimusverkoston jäsenet ovat yleensä Uponorin pitkäaikaisia kumppaneita, joiden ammattimaista työn jälkeä on helppo suositella asiakkaille. Yksi palkitsemiskriteeri onkin asiakkailta saatu palaute.

– Vesitek Oy:n ammattilaiset ovat kouluttautuneet asentamaan useita Uponorin järjestelmiä, joten yrityksen tietotaito on todella monipuolista. Uponorille tulleet asiakaspalautteet yrityksen toiminnasta ovat olleet yksinomaan positiivisia. Yrityksen avainhenkilöillä on ollut aktiivinen ote Uponor KOTI -palvelukonseptissa ja sen kehittämisessä, kertasi Haikka palkitsemisperusteita.

https://www.uponor.fi/uutiset/tiedotteet/vuoden-20 15-koti-jamy.aspx

Vesitek Oy

puh: 0103218585

http://www.vesitek.fi

https://www.youtube.com/embed/viz0ixbYgRo

https://www.youtube.com/embed/K60Qhm7G228