Nettisivujeni piiiiitkä taival

Pitkä on ollut taival. Viime vuoden syyskuussa aloitin koodarin kanssa nettisivujen kokoamisen. Kokopäivätyöni takia pääsin koostamaan sisältöä ja kuvitusta lähinnä viikonloppuisin, jonka vuoksi kesti marraskuuhun ennen kuin kaikki oli mun osalta valmiina. Nettisivun runko oli lähes kasassa ja loppu piti sujua leikiten.

Mutta miten kävikään? Jostain syystä mun maili oli heittänyt kaikki koodarin toisesta mailista laittamat viestit roskapostiin, jonka takia kummatkin huhuiltiin toisillemme kuukaisia saamatta kunnolla vastauksia ja työ ei edennyt mihinkään. Sain tietää tämän vuoden puolella, että lasku oli erääntynyt ja nettisivua ei tehtäisi loppuun ennen kuin maksan laskun. ööh mikä lasku? en ollut sellaista saanutkaan vana se oli joutunut roskapostien joukkoon muiden mailien mukana.

Yritin selvittää asiaa koodari-firman kanssa varmaan kolmen eri henkilön kanssa facebook viesteillä, kunnes tajuttiin tämä roskaposti-sähläys. Noh onneksi sain laskun, maksoin sen ja nettisivut valmistuivat viimein. Ulkoasuun olen todella tyytyväinen ja olenkin niitä päivitellyt html-koodeja muokkaamalla omien taitojeni rajoissa. 

On muuten ihan sairaan palkitsevaa löyttää siitä kirjainsekametelisopasta juuri se koodinpärkä mitä etsii ja parin kiroilun jälkeen saa muokattua sne juuri sellaiseksi kuin haluaa. :)

Lisäksi olen tehnyt hakukoneoptimointia viimeisen viikon. Optimointi on muuten ihan sairaan hankalaa... Opiskelin eri nettilähteistä, kuinka sitä tehdään ja onneksi Verkosta Virtaa Bisnekseen -facebook ryhmässä sain hyviä neuvoja ja inspiraatiota muutenkin laajentaa somen eri kanaviin mm. tämä blogi ja twitter.

Vielä on paljon hiomista, jotta nettisivuni olisivat 100% täydelliset, ja voi olla että perfektionismini ei salli tämän muokkaamisne ikinä loppuvan vaan keksin aina jotain korjattavaa xD

Sen kunniaksi että jaksoit lukea näin pitkään (sekä mun nettisivujeni kunniaksi) kerron, että facebookissa on meneillään arvonta, jossa voi voittaa 20€ lahjakortin mun palveluihin. (päättyy 30.4.2016)

https://www.facebook.com/VisualEditorTeija/