A K Finland Oy /Aada Sisustus

• Etelä-Pohjanmaan Yrittäjät ry, Seinäjoen Yrittäjät ry

Sahaajankatu 46
00880 HELSINKI

Aada on erilainen huonekaluliike, joka myy ekologisia muokattavia täyspuisia huonekaluja ja sisustuksen pienesineitä, kuten peilejä, valaisimia, tauluja jne.

Yritys tuo maahan myös Keski-Euroopan eri brändien tuotteita. Aada kalustaa yksityiskoteja ja tekee projektikalustuksia hotelleihin, ravintoloihin ja erilaisiin yritystiloihin ympäsi Suomen. Laajasta valikoimasta ja vuosien kokemuksesta johtuen yritys pystyy toimittamaan asiakkaan tarpeiden mukaisia kalusteita, tyylistä riippumatta. Klassiset, mdernit, rustiikkiset ja industrial tyyliset kalustukset asiakkaan toiveiden mukaan hinta, laatu tai brändi edellä.