• Palaute
  • Yhteystiedot
  • Rekisteröidy

Tuotteet

Ajantieto Oy

  • Muualla luokittelematon koulutus
  • Helsingin Yrittäjät ry, Helsingin Yrittäjät - Etelä-Helsinki ry
  • Yrityksen koko: 3 työntekijää

Yhteystiedot

Suomen Yrittäjät ei vastaa yrityksen virheellisestä sijainnista Googlen tarjoamalla kartalla

Taloushallinnon ja työelämätaitojen koulutukset

Ajantiedon koulutukset ovat käytännönläheisiä, osaamistarpeita ennakoivia ja positiivisia. Kouluttajamme ovat maan eturivin asiantuntijoita.

Taloushallinnon koulutukset

Ajantiedon taloushallinnon koulutukset kattavat monipuolisesti talousosaamisen kentän. Ajantieto tuottaa taloushallinnon ajankohtaiskoulutuksia sekä kotimaisiin että kansainvälisiin tarpeisiin. Niistä talousasiantuntija saa aina viimeisimmät tiedot ja pysyy ajan tasalla. Seuraamme muutoksia puolestasi tuomalla taloushallinnon ammattilaisten ulottuville tärkeimmät ja ajankohtaisimmat lainsäädännön muutokset. Autamme talousasiantuntijoita kehittymään työssään.

Työelämätaitojen koulutukset

Työelämätaidot perustuvat inhimillisten vahvuuksiemme hyödyntämiseen, eikä niitä siten voida automatisoida. Esimerkkejä työelämätaidoista

ovat tilanneälyn käyttö, ihmisten kohtaamis- ja vuorovaikutustaidot, erilaisuusosaaminen, ajanhallinta, työtavat ja -prosessit, projektiosaaminen, konsultoiva ja ratkaisukeskeinen työote sekä digitaidot.

Räätälöidyt koulutukset

Avointen koulutusten lisäksi tuotamme yrityskohtaisia luentoja, valmennuksia ja ohjelmia, jotka räätälöidään yksilöllisiin tarpeisiin ja tilanteisiin.

Konsultointi

Relewant on kestävää kilpailuetua rakentava, strategisen oppimisen ja johtamisen palvelukokonaisuus, joka ravistelee irti totutusta.

Relewant-palvelut muodostavat polkuja, joilla voi edetä omaan tahtiin, pienin tai suurin askelin. Teemasivut relewant.fi.

Muita konsultoivia palveluitamme ovat osallistavat kehittämis- ja strategiaprosessit, henkilökohtainen sparraus ja elämykselliset oppimistapahtumat. Henkilökohtainen sparraus tarjoaa vertaistukea ja asiantuntija-apua ammatillisiin kysymyksiin, liiketoiminnan haasteisiin ja henkilökohtaiseen kehittymiseen. Se sopii vaativissa tehtävissä toimiville henkilöille, joilla on halua kehittyä työssään, saada uusia oivalluksia ja varmuutta.

Palvelumme soveltuvat talousasiantuntijoiden lisäksi kaikille asiantuntija-, kehittämis- ja johtotehtävissä toimiville.

Tutustu toimintaamme ja liity postituslistallemme. Lisätietoja löydät kotisivuiltamme ajantieto.fi.

Rekisteröidy ja verkostoidu toisten yrittäjien kanssa!