Artesisustus Värjy Virve/ ARIA NOVA

• Taideteollinen muotoilu ja suunnittelu
  • Helsingin Yrittäjät ry, Helsingin Yrittäjät - Itä-Helsinki ry

Yrityksen on perustanut vuonna 2000 Virve Värjy-Krook, sisustusarkkitehti (SIO). Täyspäiväisesti yritys on toiminut v. 2005 lähtien ensin sisustusarkkitehtitoimistona. Suunnittelukohteita ovat toimistot, risteilijät ja yritysten majoitus- ja ravintolatilat. Palvelemme ammattitaidolla. Tarjoamme kansainvälistä tyylikkyyttä, toimivuutta ja näyttävyyttä. Noudatamme huolella yrityskonseptia tai autamme sen luomisessa sisustuksen kautta.

Sisustusarkkitehtisuunnittelun rinnalla yritys on edustanut ja maahantuonut italialaisia laadukkaita kalusteita ja sisustusratkaisuja aputoiminimen ARIA NOVA alla (www.arianova.fi). Logistiikan vaatimukset ovat tulleet tutuiksi. Palveluihin kuuluu vahvasti projektin- ja materiaalinhallinta.