Asianajotoimisto Lukander Ruohola HTO Oy

• Savon Yrittäjät ry, Kuopion Yrittäjät ry

Kauppakatu 20
70100 KUOPIO

Asianajotoimisto Lukander Ruohola HTO Oy on yritysjuridiikkaan keskittynyt asianajotoimisto. Tarjoamme parhaat liikejuridiikan palvelut kaikenkokoisille yrityksille kustannustehokkaasti. Tuemme liiketoimintasi kasvua ja kansainvälistymistä.

Toimiston henkilökuntaan kuuluu kokeneita ammattilaisia, jotka ovat erikoistu­neet liikejuridiikan kaikkiin eri osa-alueisiin. Toimeksiantoa hoitaa aina asiaan parhaiten perehtynyt juristimme. Palvelemme asiakkaitamme ko­timaisten kielten lisäksi englanniksi, saksaksi ja espanjaksi.

Olemme myös osa kansainvälistä liikejuridiikan MSI Global Alliance -verkostoa, jonka kautta asiakkaamme saavat käyttöönsä parhaan paikallisen asiantunte­muksen yli sadassa maassa.