ASV Arctic Smart Village Oy

Ainonkatu 1
96200 ROVANIEMI

Elinvoimaisuus - elämänlaatu - yhteisöllisyys

Tarjoamme ilmaista mahdollisuutta lisätä asiakaskuntaa rekisteröitymällä www.älykylä.fi -palveluun. Toimitamme rekisteröityneille yrityksille heidän toivomat asiakkaiden tarjouspyynnöt. Rekisteröityminen on maksutonta.

Arctic Smartness Village Oy kehittää uutta edullisen asumisen mallia, Älykylä -konseptia. Yrityksen Älykylä -konsepti tuottaa elinvoimaisuutta ja asumisen mukavuutta yhteisöjen jäsenille. Lisäksi yritys tarjoaa kilpailutuspalveluita yksityisille ja yrityksille rakentamisen ja remontoinnin alalla Älykylä.fi -portaalin kautta.

Teemme yhteistyötä lukuisien yritysten kanssa ja olemme kiinnostuneita erityisesti uudenlaisista ratkaisuista, joilla voidaan saavuttaa taloudellista hyötyä tai parantaa ihmisten elämää jollakin muulla tavalla.