Avoin yhtiö Asuste-Kenkä Pesonen

• Lapin Yrittäjät ry, Pelkosenniemen Yrittäjät ry

Kultakeronkatu 2
98530 PYHÄTUNTURI

Ilona on palveleva pienoistavaratalo Pyhätunturilla. Muodikkaita ja yksilöllisiä vaatteita ja kenkiä naisille - myös Suurenmoisille. Omat valikoimat myös miehille ja lapsille.

Naisille löytyy kattava valikoima vaatteita työhön ja vapaa-aikaan; mm. pusetoita, tunikoja, housuja, leggareita ja alusasuja. Myös isoja kokoja. Tuotemerkkejä: Masai, Ze-Ze, Ciso, Brandtex, Very Nice-farkut, Laurie-ihmehousut, Pirita Design-pellaponcho.

Miesten osastolta mm. flanellipaidat ja alusasut ulkoiluun.

Naisten, miesten ja lasten ulkopukeutuminen: Tuxer-toppahousut ja fleecet, Sail&Ski softshell-ja toppahousut- ja -takit, pipot, toppakäsineet, hiihtohanskat, villasukat.

Kenkävalikoimamme löytyy Polecat kesä- ja talvilenkkarit, nastakengät, todella suositut A'rcopedico-mukavuuskengät, Nokian-kumisaappaat, Sievin kumisaappaat,avokkaat ja tanssikengät, Lahtisen huopatossut ja huopalipokkaat. Feelmax-paljasjalkakengät. Pohjalliset ja kengännauhat.

Vauvojen ja pienten lasten viehkeät Kenguru-merkkiset vaatteet tulevat Unkarista.

Meillä on Novita-villalankoja ja puikoja sekä ompelutarvikkeita. Talvella myös liukuesteitä kenkiin ja hiihtosauvoja.

Tervetuloa!