• Palaute
  • Yhteystiedot
  • Rekisteröidy

Tuotteet

Cealy Oy

  • Muu liikkeenjohdon konsultointi
  • Helsingin Yrittäjät ry, Helsingin Yrittäjät - Länsi-Helsinki ry
  • Yrityksen koko: 1 työntekijä

Yhteystiedot

Tilkankuja 5 A 10
00300 HELSINKI
p. +358405057666
m. +358405057666
Suomen Yrittäjät ei vastaa yrityksen virheellisestä sijainnista Googlen tarjoamalla kartalla

Cealy Oy tekee tietokonehuollot ja kodin viihde-elektroniikan asennukset Helsingin seudulla.

Palvelemme sekä yksityisiä että yrityksiä tietokoneiden vuosihuolloissa – koneiden fyysisia korjauksia emme tee. Asennamme myös televisiot, digiboxit, Chromecast-mediatoistimet ja muut viihdelaitteistot. Selvitämme niin ikään niiden toimintaongelmat, sekä opastamme koneiden ja ohjelmistojen oikeaoppisessa käytössä. Myös älypuhelinten ja tablettien ohjelmisto-ongelmat!

Tietokonehuolto pitää koneen nopeana ja estää haittaohjelmien pääsyn koneelle.

Tietokoneen vuosihuolto on palvelu, jota tarjoamme sekä kotitalouksille että yrityksille pääkaupunkiseudulla. Huolto on hyvä tehdä esimerkiksi silloin, kun huomaat, että tietokoneesi on hidastunut tai se pysähtelee käytön myötä, tai internet tai ohjelmisto käynnistyy turhan verkkaisesti. Myös tietoturvan tarkastus ja seurantatietojen puhdistus on hyvä panna merkille, jos kone toimii tahmeasti.

(Tietokonehuolto ei koske kannettavien tai tablettien kuorien avaamista vaativia huoltoja, eikä takuukorjauksia).

Asennamme kodin viihde-elektroniikkalaitteet, ratkaisemme toimintaongelmat ja opastamme käytössä.

Cealy Oy on tietotekniikka ja digiasiantuntija Espoon, Helsingin ja Vantaan talousalueilla. Älä turhaan tuskaile tietotekniikan kanssa!

Meiltä hoituu tietokoneiden, lisälaitteiden, mobiilituotteiden asennus ja opastamme niiden käytössä. Asennamme Smart TV:t, teemme käyttöjärjestelmän päivitykset kuin digikanavien viritykset. Teemme puolestasi kodin viihdepaketin käyttöönoton sekä viihde-elektroniikka laitteiden asennuksista ohjelmistohuoltoihin, käyttöönottoihin ja opastuksiin.

Rekisteröidy ja verkostoidu toisten yrittäjien kanssa!