CJ Altius Solutions Ab Oy

• Rannikko-Pohjanmaan Yrittäjät ry, Vörå Företagare - Vöyrin Yrittäjät ry

Östra Åvägen 280
66900 UUSIKAARLEPYY

CJ Altius Solutions Oy Ab on Suomalainen täyden palvelun erikoislaite toimittaja unohtamatta laaja valikoimaa vakioratkaisuja. Kehitämme ja valmistamme materiaalikäsittelyn sekä teollisuusautomaation erikoislaitteita. Pääpainomme on erityisesti räätälöidyt tuotteet asiakkaan tarpeet huomioiden, jotka mahdollistavat erinomaiset edellytykset optimaaliselle toiminnalle ja maksimaalisen asiakashyödylle. Tuotteitamme esim.: - Nostopöydät - Lavapinoajat - Erikoisnostopöydät - Työtasonostimet - Tavaralavahissit - Vaakanostimet - Näyttämönostimet - Lastauslaituri nostopöydät - Erikoislastauslaiturit - Combi Lift - Lastauslaiturin ja nostopöydän yhdistelmä - Rullaradat - Hihnakuljettimet - Ketjukuljettimet - Erikoiskuljettimet - Kääntöpöydät - Suurelementtien kääntölaitteet - Automatisoidut logistiikkalinjastot - Automatisoidut tuotantolinjat - Laitekehitys ja laitesuunnittelu - Räätälöidyt logiikka- ohjaukset - Erilaisten laiteiden yhdistelmät - yms.