• Palaute
  • Yhteystiedot
  • Rekisteröidy

Competence Design Oy

  • Muu liikkeenjohdon konsultointi
  • Helsingin Yrittäjät ry, Helsingin Yrittäjät - Pohjois-Helsinki ry
  • Yrityksen koko: 1 työntekijä

Yhteystiedot

Kielotie 44 D 34
01300 VANTAA
p. +358 451 606 460
m. 0451 606 460
Suomen Yrittäjät ei vastaa yrityksen virheellisestä sijainnista Googlen tarjoamalla kartalla

Osaamisen muotoilulla tuloksiin: täsmällisempää, vaikuttavampaa ja kustannustehokkaampaa kehittämistä. Ota avuksi osaamisen ammattilainen. Tuotetaan kokonaisvaltainen ratkaisu: tavoitteen tarkentamisesta osaamisen kehittämiseen ja vaikuttavuuden arviointiin.

Suunnitelmallista osaamisen kehittämistä: Osaamiskartoituksella kilpailuetusi näkyväksi ja puhuttelevaksi sidosryhmillesi - asiakkaille, kumppaneille ja rahoittajille. Yhteistyössä C&Q Systems.

Osaamiskartoituksen jälkeen laadimme henkilöstösi koulutussuunnitelman ja konsultoimme osaamisen kehittämisessä. Tee koulutussuunnitelma ja hyödynnä verovähennys.

Kaipaatko sparrausta liiketoimintaasi tai oman elämän tilanteeseen? Ota avuksi yritysneuvoja ja ohjaaja! Yrittäjän mentaalivalmennus:

Tarkenna tavoitteesi

Ymmärrä omat motivoivat tekijäsi

Päästä irti rajoittavista uskomuksista

Paranna itsetuntemustasi

Mietitään yhdessä ratkaisuja ja keinoja tuloksellisempaan yritystoimintaan, haastaviin tilanteisiin ja parempaan jaksamiseen. Yhdistän ohjauksessa osaamistani liiketoiminnasta ja mielen maisemasta NLP:n ja sosiaalipanoraaman avulla.

Menesty, onnistu ja kasva kasvunkumppanin tuella:

Broker on kehittämisen asiantuntija, joka auttaa hahmottamaan yrityksesi kokonaistilanteen, kehitystarpeet ja kehittämisen vaihtoehdot.

Rekisteröidy ja verkostoidu toisten yrittäjien kanssa!