• Palaute
  • Yhteystiedot
  • Rekisteröidy

Competence Design Oy

  • Muu liikkeenjohdon konsultointi
  • Helsingin Yrittäjät ry, Helsingin Yrittäjät - Pohjois-Helsinki ry
  • Yrityksen koko: 1 työntekijä

Yhteystiedot

Kielotie 44 D 34
01300 VANTAA
p. +358451606460
m. +358451606460
Suomen Yrittäjät ei vastaa yrityksen virheellisestä sijainnista Googlen tarjoamalla kartalla

Varmista menestys - tunnista osaaminen: täsmällisempää, vaikuttavampaa ja kustannustehokkaampaa kehittämistä. Ota avuksi osaamisen ammattilainen. Tuotetaan kokonaisvaltainen ratkaisu: tavoitteen tarkentamisesta osaamisen kehittämiseen ja vaikuttavuuden arviointiin.

Suunnitelmallista osaamisen kehittämistä: Osaamiskartoituksella kilpailuetusi näkyväksi ja puhuttelevaksi sidosryhmillesi - asiakkaille, kumppaneille ja rahoittajille. Yhteistyössä C&Q Systems.

Osaamiskartoituksen jälkeen laadimme henkilöstösi koulutussuunnitelman ja konsultoimme osaamisen kehittämisessä. Tee koulutussuunnitelma ja hyödynnä verovähennys.

Kaipaatko sparrausta liiketoimintaasi tai oman elämän tilanteeseen? Ota avuksi coach, mentor ja yritysneuvoja! Yrittäjän vuosihuolto:

Tarkenna tavoitteesi

Ymmärrä omat motivoivat tekijäsi

Päästä irti rajoittavista uskomuksista

Paranna itsetuntemustasi

Mietitään yhdessä ratkaisuja ja keinoja tuloksellisempaan yritystoimintaan, haastaviin tilanteisiin ja parempaan jaksamiseen. Apunasi ainutlaatuinen yhdistelmä liiketoiminnasta ja mielen toiminnasta (KTM ja NLP & sosiaalipanoraama).

Menesty, onnistu ja kasva kasvunkumppanin tuella:

Broker on kehittämisen asiantuntija, joka auttaa hahmottamaan yrityksesi kokonaistilanteen, kehitystarpeet ja kehittämisen vaihtoehdot.

Rekisteröidy ja verkostoidu toisten yrittäjien kanssa!