• Palaute
  • Yhteystiedot
  • Rekisteröidy

DB-Manager Oy

  • Ohjelmistojen suunnittelu ja valmistus
  • Pirkanmaan Yrittäjät ry, Hervannan Yrittäjät ry
  • Yrityksen koko: 9 työntekijää

Yhteystiedot

Hermiankatu 8 D
33720 TAMPERE
p. +358505562033
m. +358505562033
Suomen Yrittäjät ei vastaa yrityksen virheellisestä sijainnista Googlen tarjoamalla kartalla

Olemme asiakaslähtöinen ohjelmistoyritys ja kehitämme ja markkinoimme asiakkaidemme tuottavuutta ja kannattavuutta parantavia ohjelmistoratkaisuja.

Olemme kehittäneet asiakkaidemme kanssa tiiviissä yhteistyössä jo vuodesta 1984 lähtien ohjelmistoratkaisuja, jotka auttavat asiakkaitamme menestymään omassa liiketoiminnassaan.

Tarjoamiamme ohjelmistoratkaisuja ovat Fusion, WinPlan ERP, FuturaPlan ERP, SuperOffice CRM ja eMarketeer. Fusion on Euroopan myydyin keittiöiden ja kylpyhuoneiden suunnittelutyökalu. WinPlan ERP on Suomen, Ruotsin ja Viron ikkuna- ja oviteollisuuden käyttämä toiminnanohjausjärjestelmä. FuturaPlan ERP on kokonaisvaltainen toiminnanohjausjärjestelmä, jolla voi hallita tuotannon kaikki välivaiheet tarjouslaskennasta toimitukseen. SuperOffice CRM on pohjoismaiden myydyin ja yksi Euroopan johtavista asiakkuudenhallintajärjestelmistä. eMarketeer on monipuolinen markkinoinnin automaatiotyökalu, joka on käytössä jo 34 maassa.

Meillä on jo yli 500 pitkäaikaista asiakassuhdetta Suomessa, Ruotsissa ja Baltian maissa. Toimintamme perustuu pitkäaikaiseen yhteistyöhön asiakasyritysten kanssa, ahkeraan ja osaavaan henkilöstöön sekä luotettavaan ja palvelevaan asiakastukeen. Yhtiömme omistaa suurelta osin työntekijät ja muutama perhe.

Yhtiömme talous on vakaa. Luottoluokituksemme on ollut viimeiset 12 vuotta AAA. Dun & Bradstreet on reitannut yrityksemme alhaisimpaan riskiluokkaan 1. Tällaisia yrityksiä on Suomessa vain parisen sataa.

Rekisteröidy ja verkostoidu toisten yrittäjien kanssa!