• Palaute
  • Yhteystiedot
  • Rekisteröidy

DGN Innovation

  • Insinööripalvelut ja niihin liittyvä tekninen konsultointi
  • Etelä-Savon Yrittäjät ry, Mikkelin Yrittäjät ry
  • Yrityksen koko: 1 työntekijä

Yhteystiedot

Keronmäentie 2 A 5
50600 MIKKELI
p. +358407150972
m. +358407150972
Suomen Yrittäjät ei vastaa yrityksen virheellisestä sijainnista Googlen tarjoamalla kartalla

Olemme innovatiivinen ja luotettava yhteistyökumppani tuotekehitykseen jo vuodesta 2006. Suunnittelukohteet ja asiakkaat ovat olleet eri toimialoilla, joten olemme monipuolinen mekaniikkasuunnittelun osaaja. 3D-suunnittelu on meille arkipäivää.

Kuluttajamarkkinoille suunnatut tuotteet ovat meille tuttuja, joten hallitsemme tuotteen muotoilun. Tuotteet ovat sisältäneet vaativaa muovituotesuunnittelua sekä monipuolista ohutlevysuunnitteluosaamista. Suunnitteluhistoria teollisuuteen käsittää erilaisia laitteita, rakenteita ja koneita. Käyttämämme rakenteet ovat sisältäneet esimerkiksi putkea, alumiiniprofiilia, ohutlevyä ja muita suunniteltavia osia.

Yksi perinteinen lähtökohta suunnittelulle on asiakkaan skitsi, jonka pohjalta lähdemme suunnittelemaan tuotteita. Keskustelemme tiiviisti asiakkaidemme kanssa etsien parhaan mahdollisen lopputuloksen suunniteltaviin tuotteisiin.

Mekaniikkasuunnittelun yksi vahva osa-alueemme on ohutlevysuunnittelu, josta meillä on satojen osien ja tuotteiden kokemus. Ohutlevysuunnittelussa panostamme tuotteen ominaisuuksien lisäksi edullisiin valmistuskustannuksiin, joka takaa tuotteen myynnin.

Dokumentointi on seuraava vaihe mekaniikkasuunnittelun jälkeen. Teemme työ- ja kokoonpanopiirustuksien lisäksi kuvat patentti- ja hyödyllisyysmallihakemuksiin. Dokumentointipalvelumme käsittää piirustusten lisäksi asennus- ja kokoonpano-ohjeet, jotka teemme julkaisuohjelmalla.

CAD-animaatiot teemme 3D-mallien pohjalta, joko meidän tai asiakkaan 3D-malleista. Animaatiolla esitetään tuotteen tai laitteen toiminta tai asennus.

Rekisteröidy ja verkostoidu toisten yrittäjien kanssa!