• Palaute
  • Yhteystiedot
  • Rekisteröidy

E. Hartikainen Oy

  • Rakennuspaikan valmistelutyöt
  • Pohjois-Karjalan Yrittäjät ry, Joensuun Yrittäjät ry
  • Yrityksen koko: 652 työntekijää

Yhteystiedot

Pamilonkatu 31
80130 JOENSUU
p. +358503871802
m. +358503871802
Suomen Yrittäjät ei vastaa yrityksen virheellisestä sijainnista Googlen tarjoamalla kartalla

E. Hartikainen Oy vuonna 1965 perustettu kahden toimialan vahva ja arvostettu perheyhtiö. Tänään E. Hartikainen Oy on maarakennusurakoijana yksi Suomen suurimpia yksityisiä maarakennusyrityksiä ja yhtiön autotalot Pohjois-Karjalassa, Pohjois-Savossa ja Kainuussa ovat toiminta-alueensa johtavia autokauppoja.

Yhtiön liikevaihto vuonna 2017 oli 205 miljoonaa euroa. Autotaloissa ja urakointikohteissa ympäri Suomea työskentelee yli 650 henkilöä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Joensuussa.

Maarakennuksen liiketoiminnan vahvuutena on kaivosurakointi. Vuosikymmenien kokemus maarakennusurakoijana ja luottamus yhtiön toimintaan on tuonut yhtiölle merkittäviä urakoita koko valtakunnan tasolla. Yhtiön osaaminen kattaa kaivosten aluerakentamisen ja massojen käsittelyn lisäksi, teollisuuden pohjarakentamisen sekä infrarakentamisen. Osaava henkilökunta, vahva ja järeä kalusto sekä luotettava kumppanuus ovat E. Hartikainen Oy:n maarakennuksen menestyksen tekijöitä.

Yhtiön autoliiketoiminta alkoi vuonna 1984 Joensuussa. Nykyisin yhtiö toimii Joensuussa, Kuopiossa, Iisalmessa ja Kajaanissa. Hartikainen on 11 eri henkilö- ja pakettiautomerkin jälleenmyyjä ja Man-, Mercedes-Benz-, Scania- ja Sisu-hyötyajoneuvojen huolto- ja varaosapalveluiden toimittaja. Yhtiön autoliiketoiminnan monimerkkiympäristö on ollut vahvuutena viime vuosien alan muutoksessa ja murroksessa.

Rekisteröidy ja verkostoidu toisten yrittäjien kanssa!